/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 951.
    +20
    https://www.youtube.com/watch?v=htfrjOKJMI4

    Aylanın yatağına uzandım, aylaya da zorla ders çalıştırıyorum. Çok zeki bi kızdı, sevil gibi geri zekalı değildi. il in en yüksek puan lı lisesinde okuyodu ve sınıf birincisiydi. Sadece ders olarak zeki değil, yaşına göre çok olgun düşünen bi kızdı. Bende öyle youtube dan video falan izliyorum şarkı dinliyorum falan. Dalmışım telefona. Bir saat falan geçti geçmedi ayla seslendi, şarapçı sana bişey göstericem ama üzülürmüsün yoksa kurtulduğuna sevinir misin bilemiyorum dedi. Sevil le alakalı olduğunu anladım direk zaten. Göster bakayım dedim yanına gittim. ilk önce ask.fm mi ne bi soru sorma sitesi vardıya, o sitedeki hesabını sorularn soruları gösterdi. Full gibis sokus muhabbetleri dönüyo ama. Parmağıyla tarihi gösterdi bundan 1 ay öncesinde gerçekleşmiş olaylar. Sonra kiwi mi ne vardı yine böyle bi site ordada aynı muhabbetler zamanlar yine aynı benimle beraber olduğu zaman. En bombasına geliyorum hazırmıyızzz..

    https://www.youtube.com/watch?v=j8OjXywkU18

    Bu canlı yayın yapılan bi platform vardı hangi site bilmiyorum yabancıyım bu konulara aydınlatırsınız entry altında biliyosunuz sitelerin isimlerini. Bi baktım sevilin 2 saatlik bi videosu var. Full gibis sokus muhabbetleri dönüyo, üzerinde bitane body atlet var altına sütyen giymemiş memeler belli oluyo. Altına mini bi şort giymiş ama iç çamaşırı belli oluyo göbeği açık body atletinin. Hızlıca telefonu aldım gittim tuvalete ve ağlayarak 31 çektim xD xD xD... Şaka şaka xD.

    https://www.youtube.com/watch?v=V2-9oGCC-eE

    Ayla döndü bana baktı, ne düşnüyosun dedi. Gülümsedim aylaya doğru. Sadece zamanımı çok boş bi insana harcadığımı düşünüyorum ve bundan sonraki hayatımı her salisesine değecek bir insana adıyacam. Hiç bişey hissetmedim. Nefret bile etmedim, ona karşı nefret duygum bile yok dedim. Öptüm aylayı anlından. iyiki varsın be ayla , gerçekten bana değer verdiğine ve beni sevdiğine inanıyorum. Yanlış anlama ama bana biraz zaman vermen lazım, durumları idrak edebilmem için, seni sevebilmem için dedim... Zamandan bol bişeyimiz yok ki şarapçı bütün zamanlar bizim olucak dedi...
    ···
   tümünü göster