/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +3 -3
    Egitimde bu iktidarın yaptıgı yatırımları cok az kisi bilir.Cok debelendiler ama olmuyor çünkü egitim sisteminin icinde ögretmenlerde var.Ögretmenler daha cocuga nasıl yaklasacagını bilmiyor. Neyse bu egitim konusunda diyecek cok sey var. Refahlıga gelirsek eskiden ölümcül uçurum vardı zengin fakir arasında. Simdi her hanenin 2 arabası var mk.Valla millet mazot benzin fiyatlarını giblemiyor.Özgürlük konusunu uzatmaya gerek yok dünyanın EN özgür ülkesiyiz tartısmasız.
    ···
    1. 1.
      +7
      panpa en özgür derken ? 2 senedir ohal var. ne işçinin ne çiftçinin ne de vatandaşın şu an protesto veya grev yapma hakkı yok. ha yaptın diyelim, en iyi senaryo işsiz kalırsın. en kötü senaryo bi alırlar içeriye, adını soyadını söyleyene kadar 6 ay geçer. wikipedia gibi bir e-angiblopedi ülkemizde yasaklı. vpn falan olmasa devletin izin verdiği kadar kullanabiliyosun interneti. he ayrıca, reis-i cumhurun masasında interneti kesme butonu var uyandırayım. o yüzden bana özgürüz mözgürüz deme. hele en özgür ülkesiyiz hiç deme.
      ···
    2. 2.
      +2 -5
      Yani kanka diyosun ki ülkemde bombalar patlasın siviller polisler falan ölsün yeter ki protestolar grevler olsun. Wikipedia nın nesnelligini tartısmaya gerek yok. Proflar kac kez acıklama yaptı ki bu konu gündeme gelmeden ufak ufak konusuluyordu. Yani baslık sahibi ideolojisine göre metni istedigi yere cekebiliyordu. Wikipedia bile hatasını kabul etti.
      ···
    3. 3.
      +5
      panpa ben bombalar patlasın siviller ölsün falan demiyorum lafı başka tarafa çekme. vatandaşın hayatını korumak zaten devletin görevidir, herhangi bir yerde bu huur çocukları bombayı patlatıyosa bunun 3 nedeni vardır. ya güvenlik ya istihbarat açığı vardır, veya her ne kadar hiç bir zaman kabul etmesem de devletin bunu kasıtlı yapmasıdır. ben "devlet kendi patlatıyo bunları aminiiüüm" diyenlerin karşısında durmuş biri olarak söylüyorum bunu. dikkat et, kişilerden bahsetmiyorum, kim olduğu benim umurumda değil.

      wikipedia tabi ki hatalı ben ona bişey demiyorum. ülkede engellenmesi de tamam belli bi süre ambargo uygulanabilir, söylediğin gibi adamlar zaten özür dilediler. ama bu kadar uzun süre dünyanın en iyi bilgi kaynağını engellemek bana saçma geliyo. yine dediğim gibi devlet işleri bunlar, bizi aşar. biz fikrimizi söyleriz sadece.
      ···
    4. 4.
      -1
      devlet işi bizi aşar ne demek amk bu nasıl bir yaklaşıjm demek tayiyip ananı getir dese devlet işi vereceğim diyceksin aq okuyup daha iyi yerlere gelir adamı yerinden etmek varken ki baştakının bıle diplomosının olmadıgı ıddıası var
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster