/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3 -2
    Beyler hayatın bu acı gerçeklerini birinin size söylemesi lazım, unutmamak gerek.

    malum kızı hepimiz biliyoruz, daha bir körpe yaşlarında babasının okusun diye paralar döktüğü dershane de üst sınıftan bir berkeye, sınıfın içinde tokatlı, aşağılamalı, rought türden salyalı ve sert, nazlı ama istekli bir sakso çekip, lise gömleğinin arasındaki yumuşak gögüslerine erkeğinin penisini alıp sürttükten, ciks köpeği gibi kullanıldıktan sonra yarısı ağzına, yarısı emektar okulun fayansına boşaltma işlemi gerçekleştirmiş kızımızdan bahsediyorum!

    video tarihi aşağı yukarı 2003 2009 arası gibi duruyor. ortalama üstünden 10 yıl geçmiş bulunmakta. bu kızımız lisede ciks oyuncağı olup, babasının alın teriyle kazandığı parayı üniversite de leventlere hakanlara, mahmutlara meriçlere prezervatif parası yapmış, sabah kahvaltısı niyetine, erkeğinin öğrenci evinde, sabah ereksiyonunu sakso ile dindirmiş ve artıkları kahvaltı niyetine höpürdetmiştir.!!

    şuan 28 yaş civarı olan kızımız 2 yıl önce aşağılanarak gibilmekten nevri döndüğü bir an kimden olduğu belirsiz bir bebeğe gebe kalmış, beş kuruşşuzluktan dolayı, gariban, efendi bir erkeğe kendini yamamış, acındırmış ve 3 yaşında bir çocukları olmuştur!

    şuan o memeleri, dünyanın en masum varlığı emiyor, yaşam uğruna! habersizce, bir kedi kadar narin... şahin kuşa, kuzgun leşe ben değil bu dünya fahişee!!

    böyle dünyanın adaletini gibeyim beyler! hayat her zaman acı ve bol spermli bir iskender! giberim böyle hayatı! huur çocuklar!

    ALIN LiNK AMK BEN NE DiYOM SiZ NE DiYORSUNUZ http://www.incisozluk.com.tr/e/198187744/
    ···
   tümünü göster