1. 651.
    0
    Bakıyorum da başlık hala ilgi çekmeyi başarıyor. Belki hala uygulayan, uygulamaya çalışan birileri vardır diye ben de iki kelam bir şey yazayım. Öncelikle ben bu başlıktaki yazarlar gibi robot gibi liste yapmadım kendime. Hatta hiç liste falan yapmadım.
    Sadece şunlar var:
    1)31 yok.
    2)Sigara yok.
    3\\\\\\\'bonus\\\\\\\')Spor

    34 gündür bunları net bir şekilde uyguluyorum. Kıyısından köşesinden dönmüyorum. Düz bir şekilde uyguluyorum. NoFap olayını çok araştırdım o yüzden 90 gün dolmadan da bir şey beklemiyorum ama şimdiye kadar gördüğüm pozitif şeyleri yazacağım. Bu yazacağım şeyler kesin olan şeylerdir. Yani çoğu yazar gibi \\\\\\\'\\\\\\\'3 gündür çekmiyorum karılar kesiyor len mk\\\\\\\'\\\\\\\' olayı değil.

    1)Günde bir paket sigara içerdim. O bir paket sigaranın parasıyla şimdi spora başladım. O bir paket sigara parasının bir kısmını kumbarama atıyorum. O kumbarayı açınca ordaki parayla ya istediğim bir şeyi alırım ya da yatırım yaparım.
    2)Sabah boğazımda nikotin tadı olmadan uyanıyorum.
    3)Sigaraya para vermediğim için sağlıklı ve lezzetli besinler alabiliyorum (meyve, kuruyemiş vb.).
    4)Ansızın alınması gereken duşlar yok.
    5)Kıyafetlerim sigara kokmuyor.
    6)Yanaklarım al al oldu. Cildim sağlıklı gözüküyor özellikle de elmacık kemiklerim. En mutlu olduğum nokta da bu.

    Şimdilik sadece bunlar var. Yazmaya değer olumlu bir şey olduğunda edit1, edit2 şeklinde düzenleyeceğim bu yazıyı. 90 gün dolduğunda da editleyeceğim bu yazıyı. Sözüm sözdür beyler. Hiç okuyan olmasa bile yaparım bunu.

    Dipnot: Gün tutma olayı için Your Chain isimli app\\\\\\\'i indirdim telefona.

    Edit 1: Bugün, yani 37. günümde çok büyük bir hata yaptım ve 31 çektim. Çok şükür sonrasında kendimi kontrol edip tek posta gittim sadece. O kadar kötüyüm ki hayat enerjim alınmış gibi, çok pişmanım. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. 36 dolu gün çöpe gitti. Şu an intihar etme isteği var deli gibi. Baştan başlayacağım.
    ···
   tümünü göster