/i/Osmanlı

Devlet-i Âliyye-i Osmanniye.
(Osmanlı İmparatorluğu)
  1. 1.
    +3 -2
    bakın hangi okulda okumuş * ikinci Abdülhamid’in 5inci kuşaktan torunu sıfatıyla AKPnin düzenlediği etkinliklere katılan Nilhan Osmanoğlu, Devlet okulunda okumamızın imkanı bile yoktu. Oradaki hocaların pgibolojik baskıları yüzünden özel okula gitmek zorunda kaldık demişti. Osmanoğlunun Fethullah Gülenin okullarında burslu okuduğu ortaya çıktı.



    Fetöcü olması nedeniyle kendisinin sözüne ister güvenin ister güvenmeyin



    Kendisi fetöcü amerikada yaşar Ancak kızcağız kendisinin öğrencisi imiş . Eğitim Bilgileri ise hanımefendinin internet sitesinde hakikaten yazmıyor .



    Bugünleri gördüğümüz için Allah’a şükür diyoruz diyen Osmanoğlu, Devlet okulunda okumamızın imkanı bile yoktu. Oradaki hocaların pgibolojik baskıları yüzünden özel okula gitmek zorunda kaldık. Osmanlı ailesi ile bir ilişkiniz mi var dediklerinde hayır dediğim çok zaman oldu, deşifre olmamak için. Çünkü büyük sıkıntılar yaşatıyorlardı. Şimdi yavaş yavaş Allah’a hamd olsun bugünleri de gördük inşallah daha güzellerini de göreceğiz ifadelerini kullandı.
    Osmanoğlunun bu açıklamaları sonrası FETÖ soruşturmaları sonrası firar eden Engin Sezen, sosyal medya üzerinden Daha once yazdim mi bilmiyorum ama, bu kizcagiz benim ogrencimdi ve Ozel okulda (Fatih Koleji) bedava okudu:)yazdı.

    Edit Önemli Not Fetönün amk .
    Haber Linki zütümüzden uydurmuyoz
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/945423/_Ozel_okula_gitmek_zorunda_kaldik__diyen_Nilhan_Osmanoglu_nun_hangi_okulda_nasil_okudugu_ortaya_cikti.html
    ···
   tümünü göster