/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +94 -4
    bu teori malesef doğru ve malesef herkes paraya tapıyor. bunun için yazılımcı fırsatını bulduğunda çalabildiği kadar parayı hesabına geçiriyor, hastaneler parası olmayana iyi hizmet vermiyor. işte komünizm ya da başka sistem gelse de insanlar aynı kalıyor ama düşünsene bir de insanların iyi olduğunu. önemli olan sistemi değil insanı değiştirmek. herhangi bir ideolojiye bağlanan insanın da asıl hayali budur. düşün bir doktorun para için değil iyi insan olduğu için doktorluk yaptığını, parası olsun olmasın herkese sağlık hizmetinin EŞiT sunulduğunu.

    not : sistemi değil, insanları değiştirmemiz lazım önce. bunu da siyasi ideolojilerle başarmak imkansız bence. bu yüzden siyasetle fazla içli dışlı olmayın. ruh ve beden sağlığınız bozulur boş yere. daha geçen gün şerefsizin teki kendi 4,5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmuş. dünya bu haldeyken hala yok komünizm yok milliyetçilik yok ümmetçilik falan diye zırvalıyorsunuz ya. hepinizin ağzını yüzünü gibmek istiyorum...
    ···
    1. 1.
      +2
      Hakli şuku
      ···
    2. 2.
      +1
      Doğru aq
      ···
    3. 3.
      0
      gibebilirsin panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Sosyalistim ama adam hakli öncelikle toplum gelistirilmeli
      ···
    5. 5.
      0
      Ayakta alkışlarım
      ···
    6. 6.
      0
      Adam eskilerden. Kalmadı böyle yazarlar helal olsunda insanı değiştirmek için zaten önce sistemin değişmesi lazım. Ama komünizmi kattiyen desteklemiyorum. Eşşek gibi çalışan adam ile tembellik yapan adamın kazancı 1 olmamalı. Herkes ne ekiyorsa onu biçmeli. Haa değişmesi gereken nokta, devlet dairesinde bile yan gelip yatan üstüne size surat yapan tipsiz huurnun morukları saat 5'te değilde 4'te gibtir olup gitmek için müdürlerine yalvarıp üstüne 3-4k maaşları az bulurken, sabahtan akşama kadar alın teriyle hamallık tarzı işler yapan adamların hakkının verilmediğine değinmek için söyledim.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster