/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +7 -4
    Hepinize selamlar, saygılar ve sevgiler değerli inci Sözlük okurları. Takribi 2 yıl sonra tekrardan son derece dramatik, iç parçalayan acıklı bir hikâye ile karşınızdayım. Evet, bu hikâyemizde kanlı 12 Eylül 1980 darbesinin perişan ettiği hayatlardan birine değineceğiz. Aman aman uzun bir hikâye değil, bir kaç bölümde bitiririz zannediyorum. Tamamen doğrudan aktarılmış, yaşanmış, gerçek bir hikâyedir. Sizlerden bunun bilincinde olarak okumanızı istiyorum. Hikâye bitiminde kaynağı da ek olarak paylaşacağım. Rezervasyonlarınızı alın, başlıyoruz.
    ŞUNU EKLEMEK iSTiYORUM, BURADA BiR KARŞITLIK SÖZ KONUSU DEĞiLDiR, SUÇLU KiŞiLERDEN BAHSETMEYECEĞiZ ZATEN, HiKAYEYi ANLATINCA ANLAYACAKSINIZ. TEŞEKKÜRLER.
    EDIT : Hikayemiz sona ermiştir. Okunmasa da, okuyan arkadaşlarıma minnettarım. Bu dönemde insanları daha okumadan etmeden yargılayan insan çok, kaldı ki gibişli sokuşlu hikayeler insanların daha çok dikkatini çekiyor. Bu benim için bir tecrübe oldu, inci sözlük hayatım sona ermiştir. Tekrardan okumuş ve okuyacak olan arkadaşlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Esenlikle kalın efendim.
    ···
   tümünü göster