/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +82 -29


    Selamlar herkese! Hep inceleme yapmak olmaz değil mi? Bugün sizlere kendimce derlediğim en duygusal 5 oyunu sıraladım. Hadi başlayalım.
    Not: Yazılar spoiler içermemektedir.


    1. To The Moon



    Bir oyunda grafik şart mıdır? Cevabınız evet ise bu oyunu geçebilirsiniz. Şaka şaka. Geçmeyin okuyun yine de. To the moon zaten oyuncuları grafik olarak değil hikaye olarak etkileyen bir oyundu. Ölmek üzere olan insanların son dileklerini gerçekleştiren bir şirket var. Ve bu seferki müşterimiz daha doğrusu ölmek üzere olan Johnnynin son isteği aya gitmek. Aya doğru olan yolculuğumuzda pişmanlıklar, aşk, hüzün hepsini bir arada tadacağız. Oynamayan varsa kesinlikle öneriyorum.




    2. The Walking Dead



    içinizde oyunu bitiripte o son sahnede duygulanmayan hatta ağlamayan var mı? Walking Dead oyununda Lee adında bir karakteri yönetiyoruz. Tesadüfen bulduğumuz Clementine adlı ufak kızla tekinsiz bir yolculuğumuz var. Hiçbir kan bağı olmamasına rağmen Lee ile Clem adlı küçük kızı korumamız ona bir şeyler öğretmemiz gerçekten çok iyiydi. Ve evet bu oyunda çok duygusal..




    3. The Last of Us



    Tıpkı önceki oyunda olduğu gibi last of us oyununda da bir adam ve bir kız ile yolculuğumuz anlatılıyor. Bu bakımdan benzese de inanın konu olarak çok farklı. Zaten Last of us oyununun incelemesini yaptığım için anlatmıyorum bir daha. Sadece, oynayanlar bilir. O ilk sahne neydi be..




    4. Max Payne 2



    Hani bazı acılar vardır ya ne kadar ilaç içseniz da bir işe yaramaz. işte Max adlı karakterimiz de böyle. Elini neye atsa her şeyi batırıyor. Sevdiği kişiler ölüyor ve acısı geçmiyor. işte bu oyunda da Max karakterimiz ile amansız bir macera peşindeyiz. Ve oyun içinde yaşanacak olaylar emin olun sizi epey üzecek.




    5. Call of Duty: Modern Warfare 2



    Aslında bu oyun yerine gelebilecek onlarca belki yüzlerce duygusal oyun var. Ama burada işler farklı. Bir nesil var ki (SPOILER VERECEĞiM) Ghost karakterinin ölümüyle yas tutan. Karaktere o kadar çok bağlanmıştık ki öleceğine tahmin bile vermiyorduk. Ve o son, ghost'un yanması hala o sahne gözümün önünden gitmiyor. Eminim herkesi de ağşlatmıştır..




    Evet dostlar. Umarım beğenmişsinizdir. Görüşlerinizi ve sizi en çok üzen oyunları da yazın lütfen. Hadi hoşçakalın..
    ···
   tümünü göster