/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    The Legend of Zelda serisi daha iyi.

    A link to the past
    Ocarina of Time
    Majoras Mask
    Wind Waker
    Twilight Princess
    Breath of the Wild

    Hepsi 9/10 oyunlar yada ustun. Zaten Ocarina of Time tum zamanların en iyi oyunu olarak kabul ediliyor. Maalesef Nintendo Turkiye'de konsol satmadigi icin hic kimse bu oyunları oynayamadı.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu konuda sana katılıyorum panpa. Zelda mükemmel bir şey harbiden. Fakat Nintendo'nun burada satılsa da bizimkilerin PS'den vazgeçeceğini sanmam.
      ···
      1. 1.
        +1
        Zaten nintendo herkesin ikinci konsolu. Yani ya oyun bilgisayarın var, yada Ps/Xbox, onun yanina Nintendo alırsın. Cunku fazla oyun cikmiyordu, Mario alırsın, Zelda alırsın yani COD yada FIFA oynamak icin Nintendo almaz kimse. Bu Nintendo'nun kendi sucu konsolarini 3rd party yani Nintendo disi oyun şirketlerine kapadılar ve tuhaf tuhaf isler yaptiler. Aslinda ben hep derim Nintendo cikip normal bir konsol yapsa, bunu guclu yapsa. EA, Activision gibi şirketlerle anlassa, COD'lar, Witcher, GTA'ler Nintendo konsoluda çıksa herkes onu alir. Cunku first parti anlamında Mario, Zelda, Metroid, Super Smash bro's, Donkey Kong gibi oyunların ustu pek yok. Nintendo kafaya taktimi gercekten cok iyi oyunlar yapıyorlar ama adamlar modern oyun dünyasına adapte olmak istemiyor ve hep değişik konseptlerle ugrasiyorlar.

        Simdi biraz farklı Nintendo Switch gercekten iyi bir konsol. Guclu degil ama Zelda ve yeni Mario oyunu efsane. Super Mario Oddysey oynarken okadar keyif aldimki birde bu oyunu, uçakta falan oynayabiliyorsun. Ayrica Doom, Xenoblade Chronicles, Bayonetta, guzel oyunlar. Skyrim'de var, yani yolda, otobüste Skyrim oynama imkanın var.
        ···
   tümünü göster