/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -6
    Valla normalde hesaba girmezdim ama neyse ... En iyi ideoloji Nazizimdir tabikide Dünyayı sömüren Siyonist Emperyal düzene karşın tek dik durabilen dava biçimi olması en önemli mevzuatıdır. Eğer yahudiler ölürse dünyada hiçbir terör örgütü kalmaz, basın yoluyla kimse kullanılmaz, kudüs işgal edilmez, Suriyede savaş olmaz, Irak,Afganistan, Afrika Sefaletlerde sürünmez , Amerika , Avrupa borç batağına girer.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bunu nazizim olmadan da yapabilirsin mk
      ···
    2. 2.
      +1
      şuna nazizm diyenler cidden nazizmle ilgili hiç bir tak bilmiyenlerden başkadı değiller. Doktrinleri bile bilmeyen amcıklar gelmiş ben nazistim diyor amq.Bi kere sen nazist olamazsın ve nazizm hakkında hiç bir tak bilmiyorsun.Bir tak olsaydın nasyonal sosyalist olurdun ki cahilliğin bir fikre sahip olmanı engelliyor. yani sen özenti bir liselisin
      ···
      1. 1.
        +1
        Pembe hayallerle süslenen dava ilkelerimi önemlidir yoksa hayatta gerçekleşen ilkeler mi ? Yerinde seken davalara bakmak yerine 10 yılda nelere kadir olmuş davalara bak derim. Kim durdu Amerikaya karşı Atsız mı , Türkeş mi ? Televizyonda, kitaplarda yazıp konuşmaya benzemiyor bir taktan anlasan şuan bu kelimeleri sarfetmezdin. Hitleri sevmezler zütünü giben Amerikalilara ses çıkarmazlar . Senin o mal beyninin anlayacağı şekilde söyleyeyim Ülkücülükte emperyal karşıtlığıdır sözde ama her ülkücünün Tüketti ürünler, kullandığı markalar Emperyalist ülkelere aittir . Yani Dava ilkelerimi önemli görünen mi ?
        ···
      2. 2.
        +1
        nazizm ve ulusal sosyalizm hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. Antiemperyalizm ise özentilik işi değil. Antiemperyalizm ciddi bir davadır ve Naziler de antiemperyalist değildi. Asıl emperyalistler nazilerdi. Naziler amerikan ve ingiliz emperyalizmiyle savaştılar ama eğer kazansalardı asıl emperyalizmi görecektik. Atsız ve Türkes ise teorisyenlerden ibaret. Yazıyla ya da kuru bir siyasetle bir dava ilerlemez.Önemli olan propaganda ve sözdür.Ve daha da önemlisi fiillerdir.Ama hepsinden önce bir felsefe lazım. işte bu felsefenin adı da Ulusal Sosyalizm daha doğrusu Türk Ulusal Sosyalizmi. işte bunun için tarihte olup biten bir şeyi övüp durmak yerine ondan ders çıkarıp daha iyisini başarabilmeyi çabalamalısın.Ki sen tarihteki olayları överek emperyalizme karşı atsizdan ve türkeşten daha az iş yapıyorsun. Yani ağzını açmaya dahi hakkın yok ve özenti bir liselisin. Kendine nazist diyen alman özentisi binten başka ne beklenebilir ki?Bilinçsizlik, cahillik her tak sende var.
        ···
    3. 3.
      +1
      not:Türk Ulusal Sosyalistiyim
      ···
    4. 4.
      +1
      Nasyonal sosyalizm ve nazizim arasında ki farkı bilmeyecek kadar liseli bir huur çocuğusun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster