/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4
    Bu askerlerin üzerinde NATO amblemi vardı. Yani üste sadece Yunan askeri yoktu. Daha fazlası vardı. Yüzbaşı kaşını kaldırdı. Binbaşıya gerekli koordinatlarla bilgi verdi. Binbaşı beklemede kalın dedi. Hakim tepede hepimiz mevzi aldık.

    O sırada sonradan öğrendiğim bir bilgiye göre Rusya Federasyonu ordusu Ukrayna'yı işgale başlamıştı. Başkent Kiev'e 200km mesafeleri kalmıştı. Amerika tutuşmuştu tabi. Şuan herhangi birşey yapmıyordu ama korkuyordu. Kuzey Irak sınırında Türk askeri hala bekliyordu. Ancak o gece Yunanistan'ın başkenti Atina'ya kadar gidecektik. Hikayeye geri dönelim.

    Binbaşı takribi 20 dakika sonra avcı operasyonunu tamamlayın dedi. Emir netti. Tabi bu süre zarfında üsteki askerlerler içtimaya geçmişti. 50'ye yakın piyade vardı. NATO askerleriyle birlikte. Adadaki askerler tutuşmuştu çünkü diğer adaları ele geçirmeye başlamıştık. içtima alanlarında ingilizce brifing veriliyordu. Adayı savunmaya çalışacaklardı ancak biz gelmiştik bile. Onlar konuşulurken Yüzbaşı ilk atışları keskin nişancılar subaylarına yapacak sonra siz vuracaksınız dedi.
    Keskin nişancılar 2 veya 3 tane rütbelilerine sıkar sıkmaz biz öttürmeye başladık mpt'leri.

    Ancak hızlı toparlandılar. 1 saatlik bir çatışma yaşadık orada ancak biz hakim tepede olduğumuz için mahvettik onları. En son hava desteği istedik. Jetlerimiz sağolsun temizlediler ortalığı. Her yer toz duman olmuştu. Kulaklarımız çınlamıştı jetin motor sesinden.

    Yüzbaşı destek gelmeden bize cebri yürüyüş emretti. 14 asker adanın çeşitli yerlerinde 2 tane intikal yaptık. Ada temizlenmişti. Yunan askerlerinin leşlerini belli bir alanda topladık.

    Kontrol tamamlandı. Göndere şanlı bayrağımızı çektik. O sırada binbaşıya gerekli koordinatlar verildi. Bundan sonrası Jandarma Komando'daydı. Helikopter geldi ve bizi geri vatan toprağına getirdi. Gelir gelmez hemen ne olduğunu öğrenmek için birime gittim.

    Türk Silahlı Kuvvetleri hızla Atina'ya ilerliyordu. NATO Türkiye'nin bu hareketini işgal olarak nitelendiriyoruz açıklaması yaptı. Ancak Rusya'dan aldığımız Nükleer Balistik Füzelerimizden dolayı fazla sesleri çıkmıyordu.

    Rusya ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'i ele geçirmişti.

    Ortalık karışıyordu

    Çin ise Ordusunun büyük bir kısmını Güney Kore ve Japonya'ya doğru yöneltmişti. Avrupa ülkelerinde sokak ayaklanmalı başlamıştı. Soğuk Savaş'ta Avrasya uluslarına her türlü zulüm ve asimilasyonu yapan Avrupa devletleri yıllar sonra bunun acısını çekmeye başlamıştı. Rusya Ukrayna'da kontrolü ele geçirirken Bulgaristan ani bir kararla Türkiye Cumhuriyeti'ne savaş ilan ettiğini açıkladı. Ancak bu karar şaşırtıcıydı. Çünkü Yunanistan'a harekat yapmadan önce Bulgaristan ile sınır antlaşması yapmıştık. Bulgar ordusu Türk ordusunun daha karardan haberi olmadan kahpece saldırıya geçti.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster