/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +1 -1
    (bkz: nettin yigen yaw) Sen nasıl bir sığ beyinlisin ya bir de ince flan yazmış.

    Dostum bak şimdi, ateist veya deistliği seçen veya seçecek olan adam bunu müslüman ülke de de seçer hristiyan ülke de de hatta budist ülke de bile seçer, bunun nerede doğduğun ile bir alakası yok.

    Şimdi gelelim Seçermiydiniz konusuna hiç birimiz seçmezdik. Çünkü senin Ataların, Anan, Banan o Dine inanırken kalkıp da ben müslüman olucam demezsin. çünkü onlara göre de doğru olan o. Tüm avrupa geri zekalı son din olduğunu bile bile cehennem de yanmayı tercih ediyo bir tek sen akıllısın di mi.
    ayrıca; Avrupa da veya Amerika da Doğsan çok büyük ihtimal ile Müslümanlardan nefret edecektin. çünkü sen ülken de gül gibi yaşarken orta doğu da millet din mezhep ıvır zıvır terörizm. diye iğrenecektin. kimse kendini kandırmasın.

    Edit: binde bir duyuyoruz Müslüman oldu işte kaç yaşından sonra şöyle oldu böyle oldu. dikkat edin o sonradan dönmeler. hep varlıklı insanlardır. bu devir de. gariban olup da sonra dan müslüman. olan var mı ?
    ···
    1. 1.
      0
      o zaman cevap vermeye değer bulmamıştım. bidaha okudum cidden o kadar boş yazmışsın ki sadece varsayım. o da aptalca bir varsayım.
      ···
    2. 2.
      -1
      bu mu yani cevabın, boş yazmışsın.

      2 sene geçmiş aradan hala mal oğlu malsın.

      mal öleceksin.
      ···
    3. 3.
      0
      ulan salak yazdığın yazıyı bir daha oku cevap verilecek değerde değil. bi de bana mal diyor andaval. seçecek olan adam her şartta seçer diyip sonra da avrupada abde de doğsan müslümanlardan nefret ederdin diyorsun. e be zekasız kardeşim neyine cevap vereyim ben senin. inancın bişeye bağlı olmadığıyla başlayıp mala mülke göre değişir ülkeye göre değişir diyorsun. öyle bir malsın ki iki tezat görüş yazmışsın bir yönüyle beni desteklemiş bir yönüyle tam tersini söylemişsin. şimdi ben aynı konuda iki farklı görüşü iddia edecek kadar salak olan birine ne anlatayım. bi de üzerine 2 sene sonra cevap bekliyor başka işin yok mu ezik misin?

      mal demişsin ulan vallaha güldüm hep bu kadar aptal olup hem de bunun farkında olmadan yaşamak harbiden büyük adamsın senin kafanı yaşamak için millet ne paralar harcıyor. hadi şimdi git de biraz kumda filan oyna
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster