/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    beyler sonunda hepinizin yerine vurdum merak etmeyin.

    yaşadığım şehirde suriler dolu amk. geçen yengenizi aldım bi parkta oturuyoz çocukları seyrediyoz evlilik hayali kuruyoz falan neyse ilerde bu suriler yaklaşık 15 - 20 kişiyle sürekli bize bakıyolar.bu bakmalar bi 5 dakka sürdü ki az bi zaman geçti bunlar yaklaşmaya başladı. tam önümde durup "burdan gidin biz oturacaz." ulan Allah peygamber aşkına soruyom ne bu rahatlık. şok oldum şok. elin suriyeli bini gelmiş beni kaldırıyo aklınca arkasındaki horozlara güvenip beni özellikle kızın yanında ezecek. o anda yengenizde korktu hani gel gidelim falan diye yalvarıyo ağlayacak az kalsın. kıyamadım ordan paşa paşa kalktım ama sinirden ben ağlayacam amk bide arkamızdan sesli sesli güldüler muallakler. dedim bu burda bitmez.

    yengenizi eve bıraktım aradım kim varsa gelin mevzu var. maşallah bi toplandık 35-40 kişi. olayı anlattım dedim böyle böyle. bunlar benden daha fazla sinirlendi. gittik parka hala orda duruyolar bu suri huur çocukları. beyler o anki sinirle elimde demir yaylı jopla o beni kaldıran bine vura vura inlettim. zaten o kavga anıyla etraftaki teyzeler falan çırlaştı bi 15 dakka içinde polis geldi ama inanın o 15 dakkada o muallaklerde kırılmadık kemik kalmadı. bi daha da gelemezler ki gelirlerse bu sefer analarını gözlerinin önünde giberim.

    ulan şaka bi yana ben türkiye'de başka bi şehire gittiğimde mahcup hissediyom yabancı hissediyom amk bunlar nası bu kadar rahat inanın anlayamadım. size de tavsiyem çevrenizi toplayıp gördüğünüz surileri dövün amk yarın öbürgün sizin de başınıza gelmesin benim olay. kalın sağlıcakla...
    ···
   tümünü göster