/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +9
    https://www.google.com.tr...=637#imgrc=vrk0T5JFtUus-M :

    al kardeş bunu bi tarafına sok öyle gel ayrıca askere destek davulla zurnayla olmaz orda 52 şehit var ne davulu ne zurnası zütlerine soksunlar zurnayı utanmadan bide türkü söyleyip video çekiyor şerefsizoğlu şerefsizler
    ···
    1. 1.
      +1 -6
      O sana girer. Barış süreci zamanında ses etmeyenler şimdilerde bas bas bağırır oldu ? Üstelik bende şehit yok . oo ne güzel kutlama ooo demedim zeki kardeşim ben konuyu inciye taşıdım konuşmak , muhabbet etmek için birilerine hakaret etmek için değil. Emin ol o şehitlere senden daha değer veririm . Şehit benim atar damarımdır , şah damarımdır. Benim başlıklarıma sözlerime bakarsan zaten milliyetçi bir kişiliğim var . Gibinden uydurup yazı yazma benim bu olayı desteklediğime dair elinde hiç bir şey yokken boş palavra atma.
      ···
    2. 2.
      0
      kardeş benim delirdiğim nokta şu bu ülkeyi chp mi yönetiyo şimdi gelmişsin bana chp pydlilerle görüştü diyosun amk megri megri ağlayan kimdi sınırdan pkklılar davulla geçerken chp mi hükümetti benim diğer partilerle işim yok hükümet akp bunları yapan akp ve ben en azından kendi adıma konuşuyorum akp fetöyle fingirdeştiğinde de pkkyle oynaştığında da bağırdım kendimi yırttım şehitler önemli diyorsun ya hani aileden birinin öldüğünü düşünsene benim için şehit bu demektir.
      ···
    3. 3.
      0
      Öncelikle şununla başlayayım konuyu akp chp ye nasıl getirdin orasını çözemedim başlıkta siyasi değil fotoğrafta da chp ypg ile görüştü diye bir şey yok ? O yazı sözde hataya giden sanatçı kesimin kk nın açıklamasından sonra yanıt olarak verdiği cümle. Benlik bir durum yok. Kaldı ki akpyi savunur bir dille de konuşmadım seninle neden beni akp gibi cephe aldın ? Şehit konusuna gelince ben Türk oğlu Türküm bir askerin , polisin canının yanması benim canımın yanması demek. Ailemden demişsin ya evet benim ailemde var şehit değil ancak hepsi aday. Birisi özel harekat polisi . Diğeri uzman cvş birisi isi sözleşmeli ailemden değil akrabamdan ancak olsun ailem gibidirler abilerimdirler. Akraba olmasam bile doğu batı fark etmez görev alan asker , polis benim abimdir ablalarımdır. Ben o sözde barış süreci zamanında ortalıkta ses çıkartan yokken bozulduktan çatışma başladıktan sonra " ne barış süreci , barışmı olur teröristle... vs" seslerin çıkmasından duyduğum rahatsızlığı dile getirdim bu kadar basit. Ancak doğuda işler o zaman çok başkaydı yerel halkı yanına almadan o sur gibi operasyonların yapılması imkansızdı sürekli polisin , askerin önüne sivil olarak yerel halkı atacaklardı. Barış sürecinde yaşananlar yerel halkın pkk ya sırt çevirmesine yol açtı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster