/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +1
    5- Bilim daha dün maddenin parçalanmaya en küçük yapı taşına atom denir. Diyordu bugün çekirdek dahi parçalandı. Dün söylediğini bugün reddetti. Senin bilimin bildiğn kadardır. Bu, bilmin kendisi değil sadece bir kısmıdır. Bilim daha dün demir dünya ile yaratılmıştır diyordu. Halbuki ki aynı bilim demirin oluşabilmedi için gerekli olan ısının güneşte bile olmadığını söylüyor. Mandaval
    ···
    1. 1.
      0
      Yani bilim değişkendir. Bunu reddeden mi var
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan dangalak bilim 1400 sene önce demirin atomunu çekirdeğini bilmezken Kuran demirin gökten indirildiğini söylüyor. Sen önce bunu izah et. Senin bilim adamı zannettiğin zevatlar demirin oluşumu için 200 milyon derecelik ısıya ihtiyaç olduğunu bilmedikleri dönemde demir gökten neyle indirildi el arabasıyla mı diye alay ediyorlardı mal.
        ···
    2. 2.
      -1
      Yani biz zaten senin gök diye tabir ettiğin uzayın içindeyiz. Bu dediğin ancak demirin dünyada oluşmadığını kanıtlar. Dunya dediğin zaten kopup gelen bir parça değil mi? Kopup gelen bu parça içinde başka bir yerde oluşmuş demiri taşıyamaz mı? Sizin arap bedevileri dünyayi hep vardı zannediyormuş. Her şeyide gökten hediye olarak indi zannetmeleri normal olmuş. Bilmiyor ki zaten kendiside uzayın içinde. Hem atamun varlığıda 2000 yıldan daha önce yapılmıştı. Mucize arıyorsan o tarafları araştır.
      ···
   tümünü göster