1. 1.
    -1
    şimdi genç arkadaşlar, harala gürele karıyı gibip 3. dakkanın sonunda boşaldığınız için karılar gib gibi ortada kalıyorlar. özetle durum şöyle
    1- klagib olacak ama ön sevişmeyi en az 15 dk. yapın. karının öpülmedik yeri kalmasın ama dondurma yalar gibi yalamayın karıyı. hoşlanmazlar bundan pek. ıslak bir öpücük daha çok gaza getirir onları. öpmeniz gereken yerleri biliyorsunuz zaten (dudaklar, boyun, kulak arkası, omuz, köprücük kemiği, bacaklarının araları -amı değil-, göbek deliği, gögüsleri, göğüs uçları, ayak parmakları vs.)
    2- ön sevişmeden sonra direk klitoral orgazm yaşatın ona. dıbını yalayın ve parmaklarınızla da destek atın. karı bir kere böyle bi boşalsın.
    3- karıyı giberken boşalacak gibi oluyorsanız, gibinizi çekin ve onu öpmeye veya okşamaya devam edin ki karı soğumasın olayan. bir soğurlarsa kolay boşalamazlar çünkü.
    4- bacak omza yapın ya ad karının kıçının altına yastık koyun, sonuna kadar pompalayın. buna bir süre dayanabilirseniz karı boşalacaktır bir süre sonra. boşaldığını anlamak için karın kaslarına bakın. kasılmalar görülecektir. ya da karı titreyecektir.
    5- gibiniz büyük değilse size bir trick doggy style yapın ama karıyı düzgün domaltın. zütü havada olsun karının ki gibiniz tam değmesi gereken noktaya temas etsin. bu da karıyı boşaltır.
    6- yazmaktan yoruldum mına koyim. aklıma geldikçe devam ederim bir ara.

    özet: karıyı boşaltamıyorsan okuman lazım genç.
    ···
   tümünü göster