/i/Tespit

  1. 51.
    +2 -1
    30 kiloyu alıp 3 tekrar yaparsan zorlanır, zütünden ter atarsın. fakat 5 kiloyu alıp 40 tekrar yaparsan yine zütünden ter atarsın. buradaki mesele elindeki ağırlık değil, hareket tekrarın ve o kası ne derece yorduğundur. aptal aptal tanımlamalar yapmayın.

    edit: ayrıca o küçümsediğin 10 kiloyu al, 4x12 tekrar ve -yavaş- yapmaya özen göstererek nizami şekilde biceps curl çalış, bakalım sen ne gibi sesler çıkararak tamamlayabileceksin. ama ben söyleyim, yarısına gelmeden tıkanıp kalacaksın *
    ···
    1. 1.
      -1
      bilip bilmeden kendini hoca ilan edenlerede bitiyorum. 30 kiloyla yapmanın amacı başkadır, düşük kilo çok tekrar yapmanın amacı başkadır. 10 kg ilede biceps curl yapamayacak adamlarda bu sözlükten gibtirolsun gitsin amk vitaminsizleri.
      ···
    2. 2.
      +1
      0
      Amina kodumun mali ayni seyi soyluyoruz. Cok agir girenler power lifterlardir, hafif girip kasi yorma/yipratma amaciyla calisanlar da vucut gelistirmecilerdir. ikisinin amaci farkli olsa dahi 40 kiloyla da kasi yorarsin 5 kiloyla da. Burada onemli olan tekrar sayisidir.

      Ayrica cok gordum 20 kiloyla biceps curl yaoiyorum diyenleri. Dambili kaldirirken neredeyse takla atacak seviyeye geliyorlar. Nizami bicimde 4 set her kol icin 12 tekrar yap yavas bicimde, o zaman goster artisligini. Amina kodumun molozu ya.
      ···
   tümünü göster