/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +17
    kullanınca daha çok bozuluyor tecrübeyle sabit

    direk özetleyim insanı maymuna çeviriyor mecazen değil samimi söylüyorum
    ···
    1. 1.
      0
      Ne kullandın pompik , adlarını yazsana . bende 8 sene ara vererek kullandım. Sadece sonumu merak ettiğim için sorayım dedim
      ···
      1. 1.
        +3
        3 sene oldu panpa 19 yaşında kullandım. isimleri gram hatırlamıyorum bir onların yanında uyku hapı vardı bir atıyordum 12-13 saat aralıksız uyuyordum. Biri sakinleştiriciydi diğerini neden kullandığımı hatırlamıyorum. Ama şöyle diyim 4 ay kullandım 80 kilo adamdım 60 kilo oldum. yetmedi ayakta duracak mecalim bile olmuyordu bazen. Derse kafam gram basmamaya başladı bildiğin hayvanlar gibiydim algım kapanıyordu.

        Sınra doktorla konuştum böyle böyle falan diye mecbur çekeceksin dedi ben sinirden dolayı kullandım. Bizim ailede genetik gözüm döndüğü zaman kızgın boğa gibi oluyordum. Sonra antalyada üni hastanesine gittim ordaki bir bayan sadece konuşarak bana kendimi yatıştırmayı öğretti. Düşün bak biri maymuna çevirdi diğeri sadece 2 ayda gidip gelip konuştum azaltarak ilaçları bırakmamı istedi gerisi ise sadece konuşmak .
        Şimdi pamuk gibi adamımdır tabi damara basmadıkça basınca yine boğa gibiyim ama şuan hayatım mükemmel öfkeni kontorl etmeyi öğrenince hayatın her evresinde herşeyi kontrol edebileceğini fark ediyorsun. Neyse benim durum böyle bir şey işte uzatmadan anlatmaya çalıştım da çok uzun muhabbet. Sen neden kullanıyorsun sinir mi ?
        ···
   tümünü göster