/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    MALZEMELER :

    ETi YULAF -> 500 gramı 5 TL küsur olması lazım.  Marketlerde satılıyor. CiCiBEBE(Marka önemli değil.) -> Ben BiM’den 7 TL küsura 1KG lik alıyordum. 1 Ay gidiyor.SÜT(Marka önemli değil.) -> Kalitesini siz belirleyin. Yağlı olmasın. En fazla yarım yağlı.

    EKSTRA MALZEME: Olursa daha iyi olur. Yoksa önemli değil.

    MuzTon balıkKuru yemiş (Sağlıklı yağ bakımından önemli : Fındık, badem,ceviz  vs.)

    Öncelikle dostlar, bu karışımı yatmadan önce yemenizi öneriyorum. Gündüz de yiyebilirsiniz ama bu sefer iştahınızı kapatabilir ve normal yediğiniz öğünleri atlarsınız. Bu yanlış! Çünkü özellikle yulafın tok tutma gibi bir huyu var. Bazı arkadaşlarımız şey diyebilir; Yulaf zayıflamak için yenmiyor muydu diye. Arkadaşlar, sizin amacınıza göre değişiyor. Zayıflamak istiyorsanız’da yulafı tüketebilirsiniz ama farklı bir şekilde. Neyse konumuz bu değil, konumuz kilo almak. ☺

    Malzemelerin  hazırlanışına geçelim. Zaten anlamışsınızdır ama ben genede anlatayım.

    -Göz kararı yulafı tabağa koy.

    -Tatlandırmak için tabağa cici bebe at.(10-15 yeterli.)

    -içine göz kararı süt koy ve karıştırıp ye.(5 dakika bekletirsen biraz daha yumuşak olacağı için yemesi daha kolay olur.)

    Bu kadar arkadaşlar. Ekstra malzeme olarak yazdığım şeyler mecbur değil. Ama eğer alacak olursanız, ton balığını haftada 3 kere her hangi bir zamanda yemelerini öneriyorum. Kuru yemiş’te öyle.

    Eğer muz sürekli alabilirim diyorsanız, yulafın içine cicibebe yerine muz koyup da yiyebilirsiniz. Cicibebe koymamızdaki amaç hem tatlandırması, hem de kilo almaya yardımcı olması. Ama cicibebe biraz fazla yağlandırabilir. Ama sen gerçekten çok zayıfsan, göm gitsin cici bebeyi. Bu arada, yulafı yoğurt ile de tüketebilirsiniz ☺ Doğrusu ben yoğurtla daha çok seviyorum. Diğeri gibi baymıyor çünkü.

    Eğer ben yağlanmadan sağlıklı kilo almak istiyorum diyorsanız , O zaman yulafı sade yiyin ve Spor yapın. illa salona gitmeniz gerekmez. Evde vücut ağırlığınız ile bir sürü hareket yapabilirsiniz. Yağlanmadan kastımı şey sanmayın, göbekli olacaksınız, her yeriniz bıngıl bıngıl olacak. Bu değil arkadaşlar. Sadece biraz göbek bölgeniz yağlanma yapabilir. Bu sizin metabolizmanıza bağlı. Bu arada, ben çok profesyonel biri değilim. Eskiden uyguladığım bir şeydi ve gerçekten baya kilo almıştım 😀

    Bu arada, 1 paket yulafı 1 hafta’da bitirmeye çalışın. 1 ay sonunda en az 2-3 kg alacağınızı düşünüyorum.

    Neyse arkadaşlar, benden bu kadar. Umarım deneyip faydasını görürsünüz. Eğer deneyecek olan varsa, yorumlarda belirtsin kendisini. Ve sonuçları görelim 1 ay sonrasında.
    ···
   tümünü göster