/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6
    Bölüm 4 : Anlaşma 2 tarafın çıkarlarına , yada zararlarına...

    Çok meraklı bir insan değildim ama anın korkusu ve içeride olup biteni görememek beni delirtiyordu. Göz ucuyla kapının aralığından baktım evde dizmiş olduğum gibi 4 mum vardı her köşede 1 adet şaşırmıştım helal olsun zeki adammış daha cok ışık gelceğini akıl etmiş dedim ve döndüm koridora doğru , dışarı cıkmak için.. Dönmemle mumların sönmesi bir oldu kapı açıldı Amca bana bakıp ne arıyosun burda? Beni mi izliyodun ? Gibi telaşlı cümleler kurmaya başladı.
    ( dıbına koyim kızını gibsem haberin olmicak nasıl yakaladın aklım almıyor )
    Kusura bakmayın efendim uyku tutmadı dışarı cıkmak istemiştim ışık dikkatimi çekti özür dilerim. diyip çıktım dışarı.
    Kübranın odası dışarıdan gözüküyordu dikkatimi çekti . Uyurken onu izledim zaman su gibi akıp geçmiş ne kadar izledim onu bile hatırlamıyorum melek gibiydi.. O kadar masumdu ki bu köyde olup bitenlerden haberi yoktu. Benimde yoktu kendi kendime kuruntu yapıyodum sanki? Cinler periler çocukları korkutmak için uydurulmuştur evett. Kendimi cesaretlendirdim ve kendi evime .. Babamdan kalma eve döndüm. Eve birisi girmiş gibiydi salon yerli yerindeydi ama annemlerin odası dağılmıştı her eşyanın yerleri değişmişti. Eski halıyı çalmışlar. Yorgundum , gece 4. Hem yol yorgunluğu hemde yaşadığım bunca olay beni yordu. Uyku merakımı yendi. Sonunda uykuya daldım.
    Rüyamda bir silüet başımda dikilmiş beni izliyordu , hem kendimi hem onu görüyordum seslendi bana , Arama , sorgulama , öğrenme. 6 saniye gibi geçti rüya ama aklımda kaldı... Sabahın körü ise kübra geldi üzgün gözükmüyodu
    K: Kahvaltı hazır lejyoon gelsene babamda yok sıkılıyorum tek başıma
    ( yüzümü yıkayıp üstümü değiştirdim çıktım )
    K ; Sabah uyandım seni bulamadım , rahat edemedin mi?
    Ben ; Rahatsızlık vermek istemedim ya babana ayıp olmasın diye tanımıyor beni tam olarak içi rahat olsun diye gittim.
    K : Tanır zamanla ya hem burda kalıcaksın yaz boyunca dimi?

    ( Bunu düşünememiştim... Yaz boyunca kalcakmıydım? Yazdan sonra döncek miydim? )
    Ben : Kalırım heralde ya
    ( Eve geldik mükemmel bi sofra hazırlamıştı kurt gibi açtım , kurt .. )
    Kızı unutup oturdum sofraya deli gibi yiyodum nasıl açsam beni izlediğini farketmem zaman aldı. Gülümsüyodu onu gülerken ilk defa görmüştüm. Hoşlanmaya başlıyodum sanki.. Eh lejyon bunları düşüncek zaman değildi. Rüyamda bana arama sorgulama öğrenme diyen ses , aramama sorgulamama öğrenmeme sebep oldu birisi bana yapmamam gerektiğini söylediğinde yapardım inat edip. Keşke dinleseydim..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster