/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    madem şeytanın varlığını biliyorsun. Öyleyse ondan daha üstün olan yaratıcı ALLAH ı da biliyorsunda ona iman etmeyi neden inkar ediyorsun ?
    ···
    1. 1.
      +2
      Nisa suresi 120.ayet :Onlara vaadler ediyor, onları en olmadık kuruntulara düşürüyor. Oysa şeytan, onlara bir aldanıştan başka bir şey va'detmez. Bunu bildiğim için o kitapları okumaya gerek duymuyorum. Şeytan hakkında bir araştırma yaparsan Allahın varlığını inkar etmediğini bilakis ondan sakındığını görürsün pekala efendinin varlığını inkar etmediği Allah'ın seni diğer yarattıklarından üstün tutmasına rahmen daha düşük bir varlığa inanıyorsun.
      ···
    2. 2.
      +1
      dc marvel kapışmasına çevirmeyin işi dayılar. Bizim inancımızda şeytanı Allah yarattı , bizim inancımızda şeytan Allah ın varlığını kabul ediyor, adam bunlara inanmıyor.
      ayrıca buraya soru cevaplama başlığı açıp misyonerlik yapman ufak bi kalleşlik papacan
      ···
    3. 3.
      +3
      azrail şeytanı tek orakla alır
      ···
      1. 1.
        0
        Ehrheyg
        ···
      2. 2.
        0
        Orak çelınç
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Madem şeytanı allah yaratmadı kendi kendine var oldu o zaman oda tanrı değil idir (size göre söylüyorum)ayrıca şeytab kelimesi veya ismi kötülük yapan anldıbını taşıt neden kendine şeytan isminim takılmasını kabul etmiştir
      ···
    5. 5.
      0
      Madem şeytanı allah yaratmadı kendi kendine var oldu o zaman oda tanrı değilmidir (size göre söylüyorum)ayrıca şeytam kelimesi veya ismi kötülük yapan anldıbını taşır daha doğrusu öyle dayatılmıştır neden kendine şeytan isminim takılmasını kabul etmiştir. Neden bunu için bişey yapmamıştır
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster