/i/Kültür Sanat

  1. 1.
    +2
    Bu japon ferre yıldızlarının -hatunların, ki erkek yıldızları var mı bilmiyorum da zor be abi- sene sonu kendi ürünlerini en çok satın alan fanlarına teşekkür etmek maiyetindeki çabalarıdır.

    Faturalardaki adreslerine giderek -evlerine- şahsa \"Merhaba Hüseyin abi sen olmasan ne yannan yerdik bu sene valla büyük adamsın\" şeklinde beyanda bulunduktan sonra o sene yediklerinin yanına birde Hüseyin abininkini katan, güzel hizmet eylemidir.

    Fanlarına bu kadar iyi teşekkür eden JAV -Japanese Adult Video Model- camiasına saygıyı borç bilirim. O sene hiç hatun beceremediyseniz bile senenin sonunda yeteri kadar ciyaklayan hatun filmi satın aldıysanız muhtemelen hayatınızda kimsenin size yapamayacağı muameleyi yapabilecek yetenek ve tecrübeye sahip güzel vücut ölçülerinde bol makyajlı bir hanfendi ile bir gün geçirebiliyorsunuz!!1!11!

    Bu japonlar yapılan iyiliğe cevap verme konusundaki muhteşem özverilerini tekrar tekrar gösteriyorlar. Ellerine, ayaklarına , ağızlarına , GÖTLERiNE- vs vs sağlık.

    Japonyaya mı gitsek diyen arkadaşlar için;

    Türkiyeden online satın alımlar gerçekleştirebilirsiniz!

    EVET oturduğunuz yerden beğendiğiniz Japon Ciyaklayan Modelin film CDlerini online sipariş edebilirsiniz!

    Böylelikle evinizde bir CD arşivi oluşturabilir, eve davet ettiğiniz erkek arkadaşlarınıza ve kankalarınıza sene sonu bu karıyı çatır çutuuur gibi yalanlar atabilirsiniz çünkü gelmiyorlar. Evet başka ülkeye gelmiyorlar ama donlarına jartiyerlerine dilerseniz kullanılmış olanlardan birine isminizi ve soy isminizi yazıp rujlu bir dudakla öpücük kondurup bunu evinize yolluyorlar.

    E tabi değer mi o kadar para için, fantezisi olana değecektir olmayana çöp bide kapıda kargoyu babaları alacak olan arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar. Şayet babalarınız o anın bonusu ile sizi de gibebilir.

    Kolay gelsin, iyi günler.

    Edit:
    Fotodaki hatun - Anri Okita.
    ···
   tümünü göster