/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +22 -1
    Yorumlardan birinde birisi sende o zaman sistemde yüksel yazmış.

    Sorunda bu zaten yükseldikçe hep daha iyileri olucak. Hiyerarşi sadece vakit öldürmeniz için. Bizler o hiyerarşide ortalara bile gelemeden zaten ölüp gidecez. Bizden sonrakilerde aynısını yapıcak ondan sonrakiler de.

    Üstlerde olanlar hep sistemi kuranlar, onların çoculları, onların torunlar olucak. ilginç olan şuki devletlerin çoğunda, hepsinde hatta yalan olmasın şimdi. saltanatı kötülediler, demokrasiyi(sistemi) getirdiler. Ama kendileri belkide yüzyıllardır saltanatla yönetiyolar sistemi.

    Şimdi demokrasiye laf atma laik bi ülkeyiz eşitlik falan demeyin bana. Demokrasi dediğiniz halkın çoğunluğunun oylarıyla başa geçmek falan filan işte biliyorsunuz. Kusura bakmayın ama halkın çoğunluğu mal. Burdan bişeyler bilen yapmak isteyen, düşünen kişilerden özür dilerim ama lafım size değil. Lafım dünyadan, ülkeden, ailesinden bile bi haber olanlara. Tek amaçları kız zütünden koşanlara, hayatı sadece erkekleri etkilemek sanan kızlara ellerinden zütlerinden büyük telefonlar, zaten tel küçük olunca züt ceplerine koyarlarki büyük gözüksün zütleri. Neyse bebek sesi çıkarmalar, mal gibi hareketler, dar gömlek araba anahtarı cüzdan üçlüsüyle nargileden nargileye gezenler.

    Demek istediğim halkın içinde bunlarda var. Koyunlqr dediğimiz kesim. Şimdi bunlar mı senin geleceğin için oy verecek. Dünyanın düz olduğu hakkında 2 güzel laf etsem kanacak mallar.

    Evet bunlar senin geleceğini belirlicek. Aday diyede 3-5 kişi gösterilir. Biraz konuşmayla kandırılırlar. Ve bitti hayırlı olsun sisteme devam.

    Bir sistem olmalı mı, elbette olmalı. Ama senin geleceğin, çocuklarının geleceği, torunlarının geleceği için bu koyunların üstün olmadığı, paranın üstün olmadığı; üstünlüğün sadece akılla sağlanılacağı, fikirlerin düşünceyle hayata geçirilmesi gereken bir sistem olmalı.

    Yoruldum devam ederim sonra beyler. Yorumlarınızıda yazın merak ediyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      sonuna kadar haklısın
      ···
    2. 2.
      0
      Kap şukunu
      ···
    3. 3.
      0
      Bildiğin komünizm istiyosun
      ···
    4. 4.
      0
      Demokrasi modern kölelik aynen katılıyorum sınavmış şuymuş buymuş insanın aklını kullanmasını engelliyorlar resmen amk poşet gibi doldur doldur boşalt :(
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster