/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 201.
    +6
    Kız arkadaşımı zütünden gibtiğim zamanlarda kullanmak için aldığım bir kutu kondomun içinde birkaç tane kalmıştı. Bilgisayar masasının çekmecesindeki kutuyu alıp içeri geçtim. Meryem bıraktığım gibi duruyordu. Elimdeki kutuyu görünce, “Nerden buldun onu?” diye sordu. Kondomun bir tanesinin paketini açıp yarağıma takarken, “Sen beni deneyimsiz sandın herhalde?” dedim. 

    Yeniden bacaklarının arasında yerimi aldım. Dizlerinden büktüğü bacaklarını kaldırdı ve göğsüne doğru çekti ben bir şey demeden. Deneyimli bir kadındı ne de olsa. Kondomlu yarağımın kafasını etli amdudaklarına, dıbının üzerine ve yarığına sürttüm bir süre, onu gibiş öncesi daha çok kıvama getirmek istiyordum. 

    Bu pozisyonda aynı amı gibi hafiften kararmış, ucunda minik siyah kıllar bulunan ve gibilmediği, halen bakire olduğu belli olan züt deliği de çıkmıştı ortaya. Serhat’ın isteyip de alamadığı zütünün tadına zorla da olsa bakacaktım daha sonra. Ama şimdi bedavadan amgibmenin telaşındaydım. 

    Daha sonra kalçalarından kavradım ve yarağımı yavaşça bastırdım dıbına. Amı genişleyip yarağımı içine alırken zevkle gözlerimi kapadım. dıbının içi fırın gibi sıcacıktı. Geniş dıbına rahatça girdi yarağım, dibine kadar almıştı içine. Bir süre o halde bekledim, Meryem’in yüzünde hiçbir işaret, hareket yoktu. Sanki yarağımı hissetmemişti, belki de numara yapıyordu. Ardından hafif hareketlerle ileri geri gidip gelmeye başladım amında. Dolgun ve bembeyaz kalçalarını avuçlamıştım, o da bacaklarını kalkık vaziyette tutmaya devam ediyordu. Ellerimi daha sonra dizlerinin arkasına atarak ona destek olurken hareketlerimi de hızlandırmaya başladım. 
    ···
   tümünü göster