/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 401.
    +2
    Gözleri üzerimdeyken dilini çıkarıp yarağımın kafasına dil darbeleri atıyor, ardından acelesi varmış gibi iştahla emiyordu. Bu arada şişmiş taşaklarımı da löp bir yumurtayı ağzına atar gibi alıyordu ağzına. Kırk yıllık fahişe gibi davranıyordu. Saksonun ardından memelerini yarağıma sürttü. Etli meme uçlarını yarağımın kafasına değdirdikçe içim gıdıklanıyordu. Ancak daha fazla ileri gitmesini istemediğim için, “Tamam, bu kadar yeter!” dedim ve doğruldum. 

    Meryem meraklı ve endişeli gözlerini üzerime dikmişti şimdi. “Sırt üstü uzanıp bacaklarını kaldıracaksın, öyle daha rahat olur!” dediğimde itiraz etmeden uzandı yatağa. Ancak, “Lastik tak!” deyince, “Tamam!” diyerek kalktım ve masanın çekmecesinden kondom kutusunu aldım. Bu arada zamanında kız arkadaşımı zütünden rahatça gibmek için anal kayganlaştırıcı almıştım ve o da kondom kutusunun yanındaydı. içinde kalmıştı biraz ama son kullanma tarihi geçmişti. Yine de işe yarardı. Kız arkadaşımın züt deliği çok dar olduğu için bunun çok yardımını görmüştüm. 

    Meryem elimdeki kutuyu görünce, “O ne?” diye sordu. Ne olduğunu söyleyince, “Dikkat et, canımı yakma!” dedi endişeyle. Kondomu yarağıma taktım, kayganlaştırıcıyı iyice çalkalayıp Meryem'in havaya kaldırdığı bacaklarıyla ortaya çıkan hafiften kıllı züt deliğininin etrafına sıktım. Sağ işaret parmağımla züt deliğine bastırıp jeli deliğinin içine sürdüm. Sonra da kondomun üzerine sıkıp yarağımı bununla sıvazladım. 
    ···
   tümünü göster