/i/Tespit

https://encrypted-tbn1.gs...LDaf3eLUNbKR7eEHNeE2H3-0b
  1. 1.
    0
    isviçreli bilim adamları tarafından gizemi çözülemeyen bu tür hakkında bazı önemli bilgiler:

    1) Temel geçim kaynakları 50 kuruştur. (Bir gün size beş yüz ver tırrek dediklerinde vermeniz önemle rica olunur. Aksi takdirde bıçaklanabilirsiniz.)

    2) Eğer bu türü yakından görmek istiyorsanız kız meslek lisesi çıkışına gitmeye çalışın. (Ellerinde 33 taşlı tesbih, köpek balığını andıran saç stili, habeş maymunu gibi bir tip ve kendilerine has semt oturuşuyla liseli dişileri etkilemeye çalışacaklardır.), (Can ve mal güvenliğiniz için fazla yaklaşmamanızı öneririz.)

    3) Genellikle fosforlu kıyafetler tercih ederler. (Trafik uyarı dubasını andıran kıyafet, pavyon gibi rengarenk olması özelliğiyle gözlerinizi kamaştırabilir. Onun için 10 saniyeden fazla bakılması halinde baş dönmesi, halsizlik, bulantı ve kusma gibi belirtiler ortaya çıkabilir.)

    4) Doğan görünümlü Şahin'e binmeyi çok severler. (Genellikle bozulmuş bir ses sistemine sahip arabada son ses Arsız Bela dinlemek vazgeçilmez ayinleri arasındadır. Ve bu araba onların temel barınağıdır. Arabaya fazla yaklaşmamanızı öneririz çünkü acayip derecede sigara kokuyor olacaktır.)

    5) Şu an dünya üzerindeki başkentleri istanbul'un Bağcılar ilçesi veya Adana olan bu canlı türünün malesef nesli tükenmemiştir. (Bu canlı türünün çıkış noktası tam olarak bilinmemekle birlikte Homo Erektus'tan geldiği olası tahminler arasındadır.)

    6) Bu arada unutmadan ekleyelim. Ünlü spor giyim firmalarının çakma ürünlerini giyerler ve lanet olası derecede zevksizdirler. (Kıyafetlerinde Nixe veya Adibas logosu bulunur.)

    Kısacası güldük eğlendik ama gerçekten bu canlıları gördüğünüz anda hayatta kalabilmek için deve kuşu gibi arkanıza bakmadan koşmanızı önemle tavsiye ederiz.
    Allah yardımcımız olsun.
    ···
   tümünü göster