/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +15 -3
    Evet arkadaşlar böyle bir gerçek var, eğer hayatınızın tümü mutlu geçsin istiyorsanız anlatacaklarım sizin için hayati değer taşıyor olabilir.

    Kadınların çoğu hazımsız, çirkef, gösteriş meraklısı, güçsüz, zekasız, neşesiz, vasıfsız ve parasız varlıklardır, tek avantajları görüntüleridir, ayrıca temizlik ve yemek yapmak haricinde başka hiç bir özellikleri yoktur.

    Sizi dolu bir cüzdan, kas gücü, itibar olarak görür ve kullanırlar, çünkü kendileri bunları elde edemezler ve sizi kıskanırlar.

    Neden mi ? Kendileri tek kaldıklarında bir erkeğin kral hayatı gibi yaşantısı ötede dursun, sarayın temizlikçisi bile olamazlar.

    Cepleri boşken hayal kurup bir şeyler ister dururlar ama bilmezler ki hayal kurmak bile parayladır bu dünyada.

    Size kancayı taktıkları gibi dibe çekmeye başlarlar, yok şunu da alalım yok bunu da alalım, yok düğün, yok takı derken bir bakmışsınız ki evlilik hayatına 10 -0 geriden başlarsınız, o yaşa kadar edindiğiniz tüm birikim gider, cabası olarak da borca girer, bir am uğrunda uzunca bir süre daha birilerine köpeklik ederek hayatınızı üç kuruşa çürütürsünüz.

    Bir de bakmışsınız bir şeylere sahip oluyorsunuz ama yaş 40 olmuş artık hayattan zevk alacak haliniz kalmamış, çalışmaktan beliniz bükülmüş ve yıpratılmışsınız.

    Halbuki evlenmeseydiniz ve tüm birikiminiz üzerine borçlanarak bir iş kursaydınız 40 yaşına geldiğinizde villanın, arabanın, karının, ortamın ağa babasına sahip olurdunuz, ayrıca başınızda sizi kısıtlayan birileri de olmazdı ve kendi işiniz olduğu için fiziksel olarak daha dinç ve çekici bir erkek birey olurdunuz.

    Unutmayın bir kadın yaşlandıkça değer kaybederken, erkek değer kazanır.

    Aşk ve evlilik tam da buna engel olmak için uydurulmuş birer kadın palavrasıdır, bu insan müsveddeleri, kendi zütlerini garantiye almak için bu kavramları ortaya atmış ve biz saf erkekleri koyun gibi gütmek için kullanmıştır, hepsine yazıklar olsun, hhaarrrkkkkkkkk puuuuuuuuuuuuuuuuu.
    ···
   tümünü göster