/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
https://hizliresim.com/BLYpAL
  1. 1.
    -1
    Gerçekten çok ilginç bir güruh ve azımsanmayacak sayidalar. Yapilan huur çocukluğunu allayıp pullayıp savunuyorlar. Yok biz kaçmadık şöyle yaptık böyle yaptık diye. Ve degigib bir kafa yapıları var.

    Beşiktaş maça çıksaydı birçoğu hani şerefiniz beşiktaşlı duruşunuz nerede diyecekken aynı elemanlar bu zor dönemde siyasileri bile karşısına alan beşiktaş ın korktuğunu söylüyor.
    Hasan ali şener ya da topal dan mi korkacaktık amk. Bu arada bu sezonki beşiktaş maçlarını da biliyoruz tertemiz bjk gölünün ofsayt sayilmasi sahadaki çirkinlikler ofsayttan attiginiz goller begibtasa verilmeyen penaltilar filan. Tamamen çeşitli kollamalarla ayakta durabiliyorsunuz. Son 5 yıldır temiz hakettiniz diyebileceğim olaysiz bir galibiyetiniz bile yok amk. Ama hala biz şöyle delikanliyiz sahada kaldik kafasindasiniz. Ortaya ciddi bir duruş ve yapılan çirkinliklere karşı bir tavir koyuluyor ama holigan huur çocukları hala mahalle maçı oymarmışçasına korktunuz filan diyor tek argümanları da bu zaten onlardan böyle anlamlı bir tepkiyi anlamalarını beklemek yanlış.

    Büyük ihtimal birçoğunun en ufak fikri bakış açısı dahi değişmeyecek ama içimde kaldığı için yazdım. Beşiktaş çeşitli baskılara boyun eğecek bir kulüp değil. Arkasında adaleti savunan insanlar var. Ama unutmayın bir gün size de lazım olacak. Ama hatırlayın bu söylediklerinizi haksızlığa karşı duruşu korkaklık saymayı.
    ···
   tümünü göster