/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +332 -260
    Yaw kardeşim sizin hiç mi onurunuz falan yok la dakka başı dinle dalga geçiyorsunuz. Ulan siz zekisiniz 2 milyar müslüman salak zaten kendinizi süper zeka görüyorsunuz ama gerçekte acinacak halde olan pisligin tekisiniz . inanmıyorsan saygı duyacaksın. Adamda namus yok ki Allah kitap peygamberler ile dalga geçiyor. Yarın bugün geberdigin zaman bu sözlerini zebaniler de sana hatırlatır. Adam hiç görmediği galaksilere inaniyor güneşin 1 milyar kat büyük bir yıldız olduğuna inaniyir. Yer çekimi olduğuna inaniyor, insanlık tarihinin uydurma olab evrim ve 500 bin yillik geçmişinin olduğuna inanıyor. Her halta inanıyor adam Allah diyince o ne öyle bişey yok diyor. Ulan akıl var mantık var kainattaki Dünyadaki duzende mi tesadüf ulan insanların bu zekasida mi tesadüf inanmıyorsanız dalga gecmiceksiniz yoksa gibtirin gidin başka ülkeye. Kodumun veletleri.
    edit: ironi yaparak bu kadar kişi toplanicagini bilseydim daha düzgün şeyler yazardım. Ateistler her zamanki gibi salak.

    Edit: Ateistlerin boş konuşmaları insanı gerçekten güldürüyor. Çoğu demiş sen Allahi gördün mü diye, Sen gidip de gözlerinle samanyolu galaksisini gördün mü ? Fotoğraf derler büyüklüğü sözde binler ışık yılı uzaklığı bir şeyi bir fotoğrafa mi sığdırmış ? ( ben yalan olduklarını iddia etmiyorum) bunlara inanıyorsunuz sanki gözünüzle gidip de gördünüz. Ancak adam gelmiş her şeyi yaratan seni ac bırakmamak için yağmur yağdıran devamlı sen fark etmesende seni koruyan Allahi inkar et . Hiç mi düşünmüyorsunuz biz nasıl oluştuk şu Dünyadaki amacımız sadece yiyip içmek mi ? Sadece tesadüfen Dünya da var olduk ve ölüp yok olacağız. Artık söyle saçmalıklarla uğraşmayıp dini kabul edin. Emin olun ben inansam benim zararım olmuyacak ama ya varsa ya gerçek dinse sen ne yapacaksın. Allah\\\\\\\'a ben mantığa inanıyorum bu devirde yaşadığım için red mi ettim diyeceksiniz her neyse kimin neye umrumda değil ancak artık dalga geçmeyin!

    Edit : bu ateistler ile konuşmaya bile degmez adam diyor evren kendi kendine oluşmadı yavaş yavaş tepkimeye v.s girerek sebeble oldu diyor. Bende ona o enerjiyi kim verdi diyince cevap veremeyip ana avrat sövüyor. Kodumun ilkokullu alertleri sizi
    ···
   tümünü göster