/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 101.
    0
    Hahahahahhahahhahajahhahhahahahah. Yemin ederim kahkaha attım. Mast. ve cinsel ilişki testosteron düzeyini etkilemezmiş. Sana diploma veren okulun anasını gibeyim ben. Beyinsizsin yemin ederim. Azıcık beyin olsa seninle tartışırdım ama vallahi değmezsin. gibtir git bir şeyler öğren.
    ···
    1. 1.
      0
      Aslında bilim bizim tarafımızda ve bunu onlara göstermek bizim sorumluluğumuz. Nofap yapan adamlar yurtdışında doktorlarını yavaş yavaş ikna ediyorlar doktorların alıntılarını bile alıp koyabilirim;
      "In my opinion, neither plague, nor war, nor small pox, nor similar diseases, have produced results so disastrous to humanity as the pernicious habit of onanism (masturbation). It is the destroying element of civilised societies which is constantly in action and gradually undermines the health of a nation"
      başkada var bi doktor hastalarım bana nofapten bahsediyor bende onlara inanıyorum diyor testosteron seviyesi doğal olarak en yüksek olan hastalarım onlar vs diye birşey dediğinide hatırlıyorum.
      ···
    2. 2.
      0
      Sadece boş yorum yapıp küfrediyorsun.Bak ne diyorum bana belge at bir şey okduğunla alakalı.Elinde araştırma yok boş yapma.Ben 2 yıla doktorum bunun okulunu okudum gördüm endokrinoloji desem gidip sözlük anldıbına bakıcaksın.Bak atıyorum.inanmıyorum ama varsa ingilizcen buyur bakarsın.

      1. World Journal of Urology (Dünya üroloji dergisi)(Belki bilmiyorsunudr üroloji idrar yolları ile ilgilenen tıp dalıdır.)

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11760788 Buradan okuyabilirsin.

      2.Kaynağım Journal of Clinical Psychiatry 2001 (Klinik Pgibiyatri Dergisi)
      https://examine.com/nutri...fect-testosterone-levels/

      3.Journal of Zhejiang University SCIENCE A(Bu da dünya üzerinde mastürbasyonun testesteron üzerinde etki edip etmediğini anlamak için yapılmış TEK deney.)
      http://www.zju.edu.cn/jzu...oi=10.1631/jzus.2003.0236

      Ben konuşurum,yazarım anlamaya algılamaya taşağın yetmez.Benimle sidik yarıştırma.Şimdi bana mıy mıy yazıcaksın.Al bunlardan başka bir kaynak bir araştırma bilimsel bir veri sunabiliyorsan buyur sun.Hayatında 3 kızla konuşamadın etkileyemedin diye küçük yaşlarından beri yaptığın bir uygulamaya tüm suçu yükleme.Hadi oku bakalım çok bilmiş vatandaş seni.
      ···
   tümünü göster