/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    0
    potansiyelini anlayamadın galiba kardeşim. Normal bir hayvandan farklı olarak evrenin kendiaini anlayabilirsin . evrenin fizik kurallarını anlayabilirsin. milyarlarca hücreden ve o hücrelerin milyarlarca atomdan oluştuğunu anlayabilirsin. belkide bir gün evreni gezebilecek bir araç yapabilirsin. ve sen gelmişsin futbolda topa vuramam diyorsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Herkes insandaki potansiyelden bahsediyor. günde 20 saat çalışsa herkes bı Einstein olabilir diyor ama kimse çalışmıyor. çünkü herkes o kadar iyi olmadığı biliyor.ama iyi olmadığını kendisine kanıtlamak için çalışmıyor. öncelikle şu konuda anlaşalım. herkesde potansiyel yok. sana hadi dünya sınırına çık sana bir ömürlük süre vercem desem yapamazsın. buda senin potansiyelsiz olduğunu gösterir işte bende öyleyim. potansiyel olarak sonuncu doğmuş bir fazlalığım.
      ···
    2. 2.
      0
      potansiyel lafını yanlış anlamışsın kardeşim. şu anda yapabileceklerinden bahsediyosun yukarıda. ama ben senin yapabilitenden bahsediyorum. kendini kaybetmeye o kadar çok odaklamışsın ki ne yaparsan yap kaybediceğini sanıyosun ama etrafındaki biçok şey aslında çok basit. Tabii senin yaşadıklarını bilemem lardeşim belki benimde bilmediklerim vardır. içinde olduğun durumu bilemem. Umarım ki hakkında güzel ve hayırlı şeyler olur.
      ···
    3. 3.
      0
      Allah baş edemiyceğin güçlüğü sana vermez. ha gayret koçum
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster