/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +211 -33
    Hayatın merkezine kendini koymak, disiplin elde edip amaçlarına ulaşmak, maddi ve manevi açıdan yükselmek istiyorsan önce yüklerinden kurtulmalısın.
    Seni yavaşlatan bu yükler sigara, alkol, uyuşturucu, ferre ve mastürbasyondur. Son ikili dünya tarafından yeni yeni farkına varılıyor.

    20 gün sonra ferre ve mastürbasyonsuz 1 yılımı tamamlıyorum. Tüm bağımlılıklardan kurtuldum, amaçlarım doğrultusunda çalışmalar yapıyorum. Yönetiminde olduğum, danışmanlık yaptığım çok sayıda organizasyon var. insanlarla iletişimim zirvede.

    işin tuhaf tarafı yaklaşık 1 yıl önce zıt bir hayat yaşıyordum. Tüm gün oyun oynayan, kitap nedir bilmeyen, kızlarla konuşmaya cesaret edemeyen bir \\\\\\\"loser\\\\\\\"dan nasıl başarılı birine dönüştüm?

    Çok insanı bağımlılıktan kurtarıp yükselttim saymadım. inci yararlanmak istiyorsa REZ alsın. Siz istemeden sizi bağımlılıktan kurtarmam. Konfor alanından çıkamayan aptallar entry girip başlığı kirletmesin. Kalitesini arttırmak isteyenler başlığı takip etsin.

    Türkiye'de Neverfap topluluğu var. Birlikte yükseliyoruz. Kurtulanlar kurtulacaklara yardım ediyor. Bu başlıkta büyük bir öğretinin mantığını anlatıyorum. Sorularına cevap arayanlar (bkz: http://www.nf-tr.com/)

    Yeni entryler gelene kadar şu blogdaki yazıları okuyun. Bu başlıkta bu blogdaki yazıların ana fikri, mantığı anlatılıyor.
    http://neverfapturkiye.blogspot.com.tr/
    ···
   tümünü göster