/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +43
    Size su içtiğinizde 5, ferre izlediğinizde 1000 birim dopamin salgılandığını söylemiştim. Sonra toleranstan bahsedip artık 1000 birimin yetmeyeceğini, miktarın artması gerektiğini söylemiştim. Nedenini bu entryde açıklayacağım.

    Dopamin salgılanır. Dopamin salgılanması önemli değildir çünkü beyin dopamini reseptör olmadan algılayamaz. Ne kadar çok reseptörün varsa aldığın zevk o kadar artar hayattan. 100 reseptörün 50 birimlik dopaminden aldığın zevk 20 reseptörün 50 birimlik dopaminden aldığından fazladır. Hayattan daha fazla tat almak istiyorsan dopamin reseptörlerini arttır. Hayattan daha az zevk almak istiyorsan dopamin reseptörlerini azalt.

    ferre izleyip mastürbasyon yaptığında salgılanan 1000 birim dopamin doğal değildir. Beyin 20,30,50 birimlik dopamine alışmışken birden gelen dopamin bombardımanına karşı kendini korumak ister. Bu korumayı DOPAMiN RESEPTÖRLERiNi KAPATARAK YAPAR.

    100 reseptör 1000 birim dopamini inanılmaz buldu, çok zevkliydi ama kendini koruması gerekiyordu. Bu yüzden birkaç reseptörünü kapattı. Artık 80 tane reseptörün var. (Bu sayılar temsili) 80 tane reseptör 1000 birim dopamini eskisi kadar algılayamadı. Bu yüzden senin artık 1500 birim dopamin vermen gerek.

    işte burada yeni kategoriler, fetişizmler doğmakta. ferregrafi sektörü bu şekilde insanları bağlamakta. Sizi bağlıyolar ve beyninizi, algınızı değiştiriyolar. ciksle alakası olmayan şeyleri izleyip agresif, pis, üşengeç, tembel, ferre bağımlısı çekilmez, potansiyelini kullanamayan aptala dönüşüyorsunuz.

    Korkmayın. Dopamin reseptörleri kendini açabiliyor.
    ···
    1. 1.
      +1
      Güzel yazıyorsunuz daha önceden 150gün yapmıştım ama 2senedir 10gün üzerine çıkamıyorum umarım sizler birlikle bırakılcam artık
      ···
   tümünü göster