/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +71 -2
    E be dostlar, alfa alfa nereye kadar mınagoym? Bıkmadınız mı artık etrafınızda hunharca dolanan karılardan? Size yiyici bakışlar atan, sizin için her an kocasını aldatabilecek olgun bayanlardan? Siz de bilgisayar başında, ekrana gömülmüş, sivilcelerinizle dostluk içinde bir hayat istemiyor musunuz artık? Yeter bu kadar am gibicilik diyorsan, bütün gün beş tane farklı karıyla yiyişmekten bıktıysan, evet, doğru yerdesin dost. Bu başlık altında betalığa dair merak edilen, konuşulmayan her şeyi cevaplıyorum, size bu yolda ışık tutuyorum, cevaplayamadığım zamanlarda da muhtemelen elimi gibiyorum. Haydi, akıtın bakalım.
    not: onu değil lan, soruları.
    Soru sormaktan çekinmeyin dostlar, bu başlık etkileşimli olursa sizin için daha yararlı olur, yapacak daha iyi bir şeyim olmadığı için hepsini cevaplayacağım. Zamanım değerli değil, ve bunu zaten görüyorsunuz.

    ÖNEMLi EDiT:
    https://alfaloji.net/konu/turkcenin-onemi.331/
    Şu başlıkta ben de dolaylı olarak zan altında bırakılmış oluyorum, size ta başından söylemiştim dostlar, alfalar bize saldırıp karalamaya çalışacaklar. Lütfen itibar etmeyin. Benim Türkçeye uygun yazıp bunu korumam veya bunu sizin yapmanız kesinlikle alfa olduğunuza işaret değildir. Bu, dili doğru kullanmaktır, ne dediğinizin anlaşılmasıdır. Size betalığı anlatamayacaksam nasıl yazmam beklenebilir? Bunlar tamamen üstüme oynanmış oyunlardır, bu bataktan çıkmanıza engel olmak, aklınıza girmek istiyorlar, itimat etmeyin, bir asılın hunharca ve kendinize gelin.

    sadece benim yazdıklarım için
    http://www.incisozluk.com...%B1-alay%C4%B1m/sahibi/1/
    ···
   tümünü göster