/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6
    Alfa erkekleri bu başlığa saldıracaklar, sizi vazgeçirmeye çalışacaklar, size her gün gibtikleri dişil uzuvların belki de her ayrıntısıyla taarruz edecekler. Fikirlerinizi köreltmeye, sizi korkutmaya çalışacaklar.
    DOSTLARIM, YILMAYIN.
    Artık bıktınız, arkadaşlarınızın size tapmasından, her ortamda fikrinizin sorulmasından, on kişilik erkek ortamında fark edilen ilk erkek olmaktan bıktınız değil mi? EVET DOSTUM. Seni anlıyorum, bu yollardan ben de geçtim, gibtiğim önümde, gibmediğim arkamdaydı. Telefonum beni uzaktan yakından gören bütün dişilerin mesajlarıyla adeta topa tutuluyordu, hepsi beni ilk görüşlerinde ilkel isteklerine yenik düşüp, kendilerini dölleyip onlara bir alfa geni bırakmamı istiyorlardı belli ki. AMA BEN YILMADIM, SiZ DE YILMAYACAKSINIZ, temenni ediyorum, sizinle işim bittiğinde, kadınların yüzünüze bile bakmaya tenezzül etmediği, sağdan sola atılan, yıkık bir huur çocuğuna dönüşeceksiniz. Size sesleniyorum alfa batağından kurtulamamış kardeşlerim, betaların betası bir adam olacaksınız, sadece beni dinleyin, dediklerimi sorgulamadan yapın.
    Sorgulamak bir alfa özelliğidir, HAYIR, bundan kaçının olabildiğince. Size, betalığa açılan bütün kapıları göstereceğim arkadaşlar. Benimle kalın, güçlü olun, ve göreceksiniz, etrafınızdaki bütün amlar adeta sizi kilometrelerce öteden sezinleyen sensörlere evrilip kaçışmaya başlayacaklar.
    ···
   tümünü göster