/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    +6
    Uzaktan bakıp asla konuşmayı düşünmediğim, kafamda büyüttüğüm, ah o kraliçe kadın, an itibariyle instagram'ına birkaç tane fotoğraf yükledi. Yanında alfa erkeği olduğu çok belli olan bir iki andaval var. Gerçekten nasıl yapıyorlar bunu bilmiyorum.
    Evde kalıp çay kahve eşliğinde, eşey uzvunuzu kusturup peçetelere boğmak varken, gerçekten nasıl bu kadar kendilerini harap edebiliyorlar dost, anlamıyorum. Bir beta erkeği olup, seni bu intibahtan sarsarak kaldırdığım zaman, eski haline baktığında gelip bana şükredeceksin. O instagram hesaplarına bakıp beraberce asılacağız belki hunharca, kim bilir.
    Bir betanın gücünün temsili ve kaynağı da, bilmelisiniz ki, ondan katbekat her durumda yüksek olan karılara uzaktan bakıp ancak onları düşlemek, zihinde büyütmek, onları başka alfalarla gördükçe giderek kendi içine sinmektir. Bu bizim çok büyük silahlarımızdan, bunu nasıl kullanacağını bilirsen, istediğin altın dişiyi kaçırmayı bırak, sınıfta kese kağıdı şakasıyla özdeşleşmiş o yüzüne bakılmayan kız bile artık sana itibar etmeyecek. Sadece beni dinlemeye devam et. Bu yolda beraber ilerleyeceğiz ve sen çok değişeceksin alfa erkeği.
    O üstte belirttiğim silah, içinizde gitgide birikecek ve bunu kendinize faydalı bir şekilde boşaltmanız gerekiyor. Ne mi yapacaksınız? Ne kadar yıkık olduğunuzu düşlerinizde bu şekilde canlandıracaksınız. O hayalini kurduğunuz, göz teması bile kuramadığınız, gülüşüne her hafta sonu hicran ve hasret ile baktığınız, "Hafta sonu bitse de yine iç geçirsem bakarak" dediğiniz, sizden kesinlikle ama kesinlikle katmanlarca yüksek olan bu kızı, hayran olduğunuz her uzvu, her kıvrımı, her ayrıntısıyla tahayyül edecek ve o çok sevdiğiniz gülüşü de yüzüne yansıtmayı unutmayacaksınız kesinlikle. işte şimdi bir şey daha ekgib, bu şahane yapının yanına düşlenecek bir alfa erkeği. Bu icrayı kesinlikle siz yapmayacaksınız, hayır, bu sizi betalıktan uzaklaştırır. O alfa erkeğini ve altın dişiyi olayın bütün akıcılığıyla ve teferruatlarıyla, giriş, gelişme ve sonuç olarak düşlemeniz lazım sevgili dostlarım. Nasıl da hayran bırakıyor kendine o karıyı her konuşmasıyla, içtiği her yudum suyla ve her bakışıyla değil mi? Yazık, yıkık bir huur çocuğu olmak varken kendine bunu uygun gördü, ama önemli değil dost, sen bu yola baş koydun ve bunu beraber halledeceğiz.
    Bu ikisini ön sevişmeden boşalmaya kadar ayrıntılı bir şekilde düşünmeni istiyorum. O sevdiğin dişinin üstünde gezen güçlü alfa ellerini hayal et, karının ona nasıl düştüğünü ve senin için asla düşmeyeceğini aklından geçirmeni istiyorum, çünkü sen busun. Canlandır kafanda, hayalini kullan, dişinin hissettiği her elektrikte dudaklarını nasıl ıslattığını, kendini tutamayıp onları nasıl hafif hafif ısırdığını, ne yapacağını bilemeyip ellerini saçlarına dolamasını. Yapmak isteyip de yapamayacağın, yapmayacağın şeyleri bu sahneye yüklemeni istiyorum.
    Birazdan asıl icraya da geçeceğim ama önce bir asılmam lazım, nitekim bunları tasvir ederken yıkık bir huur çocuğu olduğum için sınıftaki o kızı düşledim bir alfa erkeğiyle. Acayip kan pompalıyorum. Sizinle işim bittiğinde belki de benden daha iyi olacaksınız.
    Bir sıvazlayıp geleyim ben.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster