1. 1.
    +4
    Diprica: Nofap Altincisinin açılması.

    +Boşalma gerçekleşmediği zaman sperm vücut tarafından emilecek. Enerji, ses kalınlaşması, max. testostoron hormonu, sakalda gürlşeme vb. olaylar gerçekleşecek. Fakat zaman lazım.
    +Bugüne kadar ortalama günlük 1 kere yaptığınızı düşünürsek şimdiye kadar çoğu şeyi kaybettiğinizi söyleyebilirim fakat üzülmeyin kurtulursanız tekrar eski halinize döneceğinize garanti veriyorum.

    Kadınlara cinsel obje gözüyle bakmaya son vereceksiniz. Mini şort giyen bir kadın görürseniz neden ben bunu gibemiyorum demek yerine başınızı çevirip geçeceksiniz. içgüdesel olarak yapacaksınız hem de demedi demeyin. gibiniz beyninizi değil, beyniniz gibinizi yönetecek.
    +Özgüvende artış sağlanacak. Dalga geçilen yerine dalga geçen insan olacaksınız.
    +Nofap size mükemmeli vermeyecek. Nofap ile artıya geçemezsiniz. Sadece sıfıra yaklaşır ve sıfır olursunuz. Artıya geçmek sizin elinizde. Nofap mükemmeli almanız için gerekli motivasyonu ve enerjiyi verecek. Şimdiye kadar hep eksiye emin adımlarla gittiniz. Mutlağa çıkmak için büyük fırsat. Yalnız sabırlı olmanız koşuluyla.
    +Şunu düşünmenizi istiyorum. Ülkelerin büyük liderleri sizce 31 çekmiş midir? Büyük profesörler? Çekmeye vakitleri olmamıştır diyebilirsiniz. Bence çekmedikleri için böyle mevkideler. iki yönlü de düşünebilirsiniz.
    +Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız, sizce de elinizi gibmeniz utanç kaynağı değil mi?
    +Bunu yapan evli erkekleri duyduğumdan beri bunun cinsel istek değil, bağımlılıktan başka bir şey olmadığını kavradım.
    +Fotoğraf ne alaka derseniz; uyuşturucu satanlar uyuşturucu kullanmazlar. ferre sektörü liderlerinin sizi çok rahat yönetebilmek için bu işe kalkıştıklarını unutmayın.

    BU YOL ZOR BiR YOL MEYVESi BOL BiR YOL!
    ···
   tümünü göster