/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    1-Atatürkün istanbuldan ayrıldıktan sonra ilk samsuna ayak bastığı bilgisi yanlıştır.

    Atatürk önce sinop a ayak basmış hedefi olan samsuna kara yolu güvenli olmadığı için tekrar gemiye binerek deniz den samsuna çıkmıştır.

    2-El Kaide diye bir örgüt olduğu söylenir hâlen de var olduğuna inanılır halbuki böyle bir örgüt fiilen olmadığı gibi Usame bin Laden'e de fiilen bir operasyon yapılmamış ve öldürülmemiştir.

    3- Kanuni Sultan Süleyman'ın 30 yılını at üstünde geçirdiği ve hareme uğramadığı.

    4- Yavuz Sultan Selim Han'ın küpe taktığı yanlıştır. Küpe takan Şah ismail'dir. Ne yazık ki Sultan Selim Han, hasmı iran Şahı ismail ile karıştırılmaktadır.

    5- Roma'yı aslında Neron yakmadı. Roma M. S 64 yılında yandı ve Neron tarafından yakıldığı Hristiyanların uydurduğu bir iftiraydı. Çünkü Neron yeni gelen Hristiyanlık dinini düzene aykırı bulmuş ve ortadan kaldırmak istemişti. Hatta Hristiyan olanları aslanlara yedirmişti. Hristiyanlar da ondan böyle öç almak istediler.

    6- istanbul'un fethinde gemilerin ani bir kararla bir gecede karadan yürütüldüğü bilgisi yanlıştır. Yapılan bir sürü hazırlık ve devasal kızakların oluşturulması bu düşüncenin çok önceden planlandığını gösteriyor..

    7- Amerika'nın Ay'a ayak bastığını sanıyoruz. Halbuki bu bir stüdyo kaydıdır.

    8- Amerika'yı keşfeden Christoph Colomb olduğu söylenir halbuki ondan önce zaten Amerika keşfolunmuştu.
    ···
   tümünü göster