/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 726.
    +5
    Sevişme konusuna yeniden değinelim. Bugün blogda yazısını yazmıştım zaten (bkz: https://neverfapturkiye.b...ksuellik-ve-neverfap.html)

    Beyler sevişmek 2 modda yasak. Hard ve Monk mod. Bağımlılıktan kurtulurken, ilk başta Hard ve Monk modu tavsiye ederim. Yani aktif, sürekli bir cinsel hayatın yoksa, örneğin karıya gidip duruyosan 90 gün ciks yapma. 90 gün sonunda karıya gitme gibi bir olayı kendine yakıştırır mısın bilemem zaten de diyeceğim 90 günlük ciksten uzak durun.

    Siz geliştikçe, hayatınızın merkezine kendinizi koydukça, öz saygınızı yükselttikçe dişiler sizi arzulayacaktır. Hele redpill öğrendikçe (Onu konunun uzmanı bir yılı geçmiş arkadaşım başka bir başlıkta işleyecek) kadınların içini okuyacaksınız. ve kadınlar sizi gerçekten arzulayacak.

    Masküliteniz gelişecek, erkeksi bir bedene sahip olacaksınız (31, sigara, alkol bırakıp kitap okurken spor yapmamak olur mu?) Neverfap sayesinde hormonlarınız, enerjiniz dengeye oturacak ve kısa sürede istediğiniz vücuda sahip olacaksınız. Salonda Neverfap yapan arkadaşım 1 ay sonunda hiç yakamadığı göbeğini yakmıştı.

    Yüz hatlarınız, sesiniz, kokunuz erkeksileşecek ve siz bir kızı gözünüze kestirmeseniz bir kız sizi gözüne kestirecek. Ve eğer ki uzaktan alfa olmazsanız (bkz: http://erkekadam.org/2017/12/01/uzaktan-alfa/) kıza hayranlık oluşturacaksınızdır. Yatakta sahip olacağınız performansı tahmin edemezsiniz. Cinsel problem yaşayan tüm arkadaşların problemleri tek tek geçiyor. 2 saat ön sevişme yapıp vajinaya girişle 30 dakika devam edip 2,5 saat-3 saat sevişen adam tanıyorum.

    Hiç bir ilacın veremeyeceği bir performans ortada. Neverfap ile cinselliği kontrol edeceğiz. Elimizde büyük bir güç olacak. Unutmayın ki siz bir fapstronot olacaksınız. Olduğunuzda ise siz cinselliği başka kadınlarla tatmin edebileceğinizi ama hiç bir kadının bir fapstronotla, sizin gibi bir fapstronotla sevişemeyeceğini anlayıp ödülü kadın değil siz yapacaksınız.
    ···
   tümünü göster