/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Ilgi gelirse detaylara girerim. Insan icine cikamaz haldeydim, 3 tane doktora gittim (amerikada yasiyorum) , hepsinin onerdigi tek cozum roaccutane oldu. Roaccutane gercekten etkili bir cozum , ama sac dokme korkusu ve obur yan etkiler, bir de tedavinin 6 ay surecek olmasi beni korkuttu.

    Tonlarca yontem method denedim ama ilk defa cozum gordum. Cok basit bir rutin ile. Amazon (dunyanin en buyuk online satis platformu) uzerinden cok populer bir krem siparis ettim. Bu kremin farki , yuzun kendiliginden iyilesmesi ve deliklerin tikanip yeni sivilceler cikmamasi icin ozel tasarlanmis olmasi. Gunluk 2 veya 3 defa kullananlar da varmis okudugum yorumlara gore, ben sivilce tarlasi suratim ile gece yatmadan surmeye basladim, daha ilk gunden yuzunuzde bir beyazlasma, kirmiziliklarin biraz solmasini gorunce gaza geliyorsunuz. Su an 1aydir kullaniyorum, her goren yuzun beyazlamis kansizlik mi var diyor. Ulan sivilcelerdi o kirmiziliklarin hepsi, yoksa normal yuzum bu diye anlatamadim.

    Su an gercekten mutluyum, yaklagib 7 aydir internette orda burda dolasip deva arayip bulamamistim, simdi benim cektigimi cekenleri anlayaraktan amme hizmeti olarak gelip paylasayim dedim. Yoksa gibimde olmaz , son postuma bakin inci sozluge bile girmiyorum ne zamandir.

    Deva arayan panpalarim uplayabilir digerlerine yardimci olmak icin, eger ilgi varsa buradan , yada ozelden panpalarima yardimci olabilirim.
    ···
   tümünü göster