/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +57
    yalanını...

    yaz bakayım ama tutmazsa seneler sonra seni bulur, döverim.

    edit: oha resmen söyledikleri gerçek değilmiş, bizi kandırmış.

    beynini gibtiğim bir de edit yapıp bizi gömüyor. ulan hıyar, biz senin gibi geri zekalı mıyız da buna inanacağız? çoğu insan eğlenmek için ya da kafasını dağıtmak için giriyor sözlüğe, burada yazan herhangi bir şeye inanan maldır zaten ve senin yaptığın şeye inandığımızı düşünmen de senin geri zekalı olduğunu gösterir. neyse işte millete akıl vereceğine ve küçümseyeceğine, kendine bak ve öz eleştiri yap, gelişeceğini sanmıyorum ama belki işe yarar.

    not: yok özet falan okuyun aq işiniz ne.
    ···
    1. 1.
      +2
      BE...

      Senden yaşlı bir mature. Ama zengin.
      ···
    2. 2.
      +1
      tutmaz bu. bana zengini geç, bir sürü borcu olan biri denk gelir aq. öyle bir şans var
      ···
    3. 3.
      0
      TAMAM... ÇOK ZEKiSiNiZ AMA APTAL ROLÜ YAPIYORSUNUZ AMA BIKMADINIZ MI? HEP AYNI ŞEY HEP AYNI NiKiNiZDEN ŞUNU BUNU BAŞLIKLARI. ZEKA YARATIR, SiZ PATiNAJ YAPIYORSUNUZ. EŞEK BiLE AYNI ÇUKURA BiR KERE DÜŞER.
      ···
      1. 1.
        0
        öncelikle; ben o kadar zeki değilim. Sonra; millet sıkılıyor, entry girecek ve eğlenecek başlık bulamıyorlar ki böyle başlıklara yazıyorlar. Eğer insanların farklı şeyler yapmasını istiyorsan değişik bir başlık aç, gelelim destek olalım, hep birlikte eğlenelim.
        ···
      2. 2.
        -1
        Neden bunu yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyuyorsun da üstteki yazında uymuyorsun? Yani bi entry'in değerlendi diye ben zekiyim havalarına falan mı giriyorsun? Atomu falan mı parçaladın yani? Her ne kadar kendini övmediğini betimlemeye çalışsan bile yazdığın yazıdan üstün olmaya çalışman her türlü belli oluyor. Bir de küfür edip üzerine adama saygılı davranıyorsun, özet falan yok diyorsun senden özet isteyen mi oldu? Hiç bir gib bilmeden insanları eleştirmen bile başlı başlına hata, bir de tavsiye vermişsin, sen kimsin ki ya? isteyen kişi inanır istemeyen kişi inanmaz saçmalıktan itibaren olsa bile, ama bu mına kodumun sözlüğünde 2 şuku alan kendini 1000 şuku almış gibi hissediyor, insan pgibolojisi böyle işte, hâlbuki özenti aptalın tekisin.
        ···
      3. 3.
        0
        Bana nasıl gelindiyse ben de öyle gittim. Yani; @1’deki entrynin editini okuyup, kendi entrymi editledim. Sonra; başlık sahibi yazar da düzgünce cevap verdi, ben de tekrar ve düzgünce cevap verdim. Ayrıca o notu da başlık sahibini kastederek yazmadım, bildiğiniz üzere sözlükte uzun entry girince “özet geç bin” denir ben de bu yüzden “özet falan yok” dedim. Sizden güzel avukat olur, umarım bunun için gerekeni yapıyorsunuzdur. iyi geceler.
        ···
      4. 4.
        0
        Sanırım dediğimi anlamadınız, zaten "sözlükte uzun entry girince “özet geç bin” dediğiniz için ben de size "özenti aptalın tekisin" tekisiniz diyorum, ayrıca yazarın size iyi yönle yaklaştığını söylüyorsunuz, bence hiç öyle yaklaşmamış, daha çok en önce taşlayıp destek aldıktan sonra saygıyla yaklaşan aciz bir insan gibi davranmışsınız, bu da sizin gerçek hayattaki "taktan" kişiliğinizi burada belirttiğiniz kanıtı, daha fazla uzatmak istemiyorum, bu son yazım.
        ···
      5. diğerleri 2
    4. 4.
      0
      Ahahahaaa yiyin birbirinizi yıkık huur çocukları
      ···
    5. 5.
      0
      Bu ne boş muhabbettir Amk
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster