/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2
    TELEFON NUMARANI YAZ, MiGROS 
    KODUNA ULAŞMAK iÇiN ŞiFRENE ULAŞ 

    Yapmanız gereken aşağıdaki kampanya linkine tıklayıp MOBiL cihazınızdan girmeniz gerekmektedir. PC’den girince site açılmıyor. Sonrasında telefon numaranızı girince SMS olarak 8 haneli olarak bir kod gelecek. O kodu boşluğa girince 10 haneli dondurma kodu çıkacak. Toplamda farklı farklı 11 çeşit dondurma var. 

    Çıkacak 10 haneli kodu, ister kasaya giderek kasiyere söyleyebilir veya AppStore - Google Play‘den Migros uygulamasını indirip Kampanya Ekle kısmından da kodu hesabınıza ekleyerek ürünü ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Aynı çeşit olmamak kaydıyla farklı çeşitlerde 1’den fazla dondurma uygulamaya eklenebiliyor. 

    Not: Her gün her telefon numarasına sadece 1 dondurma kodu alınabiliyor ve kampanyadan faydalanabilmeniz için Money Club kartınızın olması gerekiyor. Dondurmayı alıp kasaya gittiğinizde Money Club Kart’ı vermeniz ya da Money Club’a kayıtlı telefon numaranızı ve ardından 10 haneli kodu söylediğinizde dondurmayı ücretsiz bir şekilde alabileceksiniz. 

    Kampanya Linki: http://www.algidaylagulumse.com 

    Kampanya Koşulları: http://www.algida.com.tr/algidaswarm 

    ~~

    Beyler yukaridakileri yapin. Daha sonra Google PlayStore\'dan Migros kampanya... programini yukleyin. Yeni bir Money Card olusturun. Profil sayfasindan kampanya kodunu etkinlestirin. Daha sonra Migros\'a gidip dondurmanizi alin.

    hele hele liseli arkadaslar butun sinif kampanyaya katilip beles dondurma yiyin. Gunde 1 defa alabilirsiniz. Hadi beyler...
    ···
   tümünü göster