/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -6
    Lan içki içmesin mi dedik gitsin kendi evinde ne tak yiyosa yesin. Sen onca insan için değerli olan ramazan ayında nasıl böyle bi saygısızlık yaparsın. Ayriyetten tayipçi olduğumu nerden biliyosun?
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Ya amk cocuklari adamin pesine paparazzi takmasaniz haberiniz bile olmuycak bide ananin pesine takalim bakalim neler yapiyo
      ···
    2. 2.
      +4 -1
      müslüman değilse içer sana ne hayırdır dıbına kodumun çocuğu? eline kuran alıp dini kullanarak oy toplamıyor ya? türk vatandaşları çöplerden topladığı yemekler ile karnını doyurmaya çalışırken türk vatandaşlarının verdiği vergiler ile suriyelilere onlarca milyar dolar para harcayıp kul hakkına girmiyor ya?
      ···
    3. 3.
      -3
      Bakın ben akp li değilim üsttede açıkladım zaten. Bana dexer üzerinden yüklenmeyin işlemez. Ben benim inancıma saygı duymayıp hatta sırf milletin gözüne sokman için ramazan ayında uluorta içki içen adama oy vermem.
      ···
    4. 4.
      -2
      Bakın ben dexerçi olmadığımı belirttim ona sövmeniz beni ilgilendirmiyor önce bunu bi bilin. Ben dinime saygısızlık yapan bı herife oy atmam, ülkenin başınada geçmesini istemem.
      ···
    5. 5.
      +4
      Senin gibi aptal bi huur çocuğunun oyuna ihtiyaç yok zaten dıbına soktumun çomarı
      ···
    6. 6.
      -1
      Yarramın başı yok benim gibilerin oyuna ihtiyacı var asıl. Kemalin sağ tarafa yanışmasındanda anlıyoruz zaten bunu. Sizin gibi dinsiz imansız herifleri bu ülkenin başına geçirmiyeceğiz. Kudurun huur çocukları.
      ···
    7. 7.
      +2
      Ne dine saygısızlığı adam tüm özgürlüğüyle Müslüman olmayan laik bir ülkede özgürce alkollü içeceğini kendince içiyor gören de mitingde içti sanacak
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster