/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +3
    (Eirene present iyi okumalar diler, https://youtu.be/6Zbw86Xts5Q )
    Eve vardım ve arabanın anahtarını aldım.
    A: Hey, nereye ? insan bi selam falan verir.
    B: Yarışmaya.
    A: Ha ? Kim ile ?
    B: ...
    A: Sana diyorum, duymuyor musun ?
    Annemi iplemedim ve arabaya atladım. O kadar hızlı kalkmayı denedim ki araba patinaja düştü.
    Şehir içinde normalde 80\\\\\\\'i geçmeyen ben 120\\\\\\\'nin altına düşmüyordum. Daha doğru yola koyulmuştum.
    Birden önümde bir kırmızı ışığa rastladım. Yine aynı yerde, yine aynı ikili ile ... Ebru\\\\\\\'nun evinin önündeydim. Ebru ile Ömer otobüsten yeni inmiş. Sarmaş dolaş bir şekilde vedalaşıyorlardı.
    Yine robota bağladım. Hiçbir şeyi görmüyor, arabayı bile hissetmiyordum. Dağa doğru yola koyuldum. Karşıma kim çıkarsa çıksın aklımda ölümüne yarışma fikri vardı. Herhalde daha önce hayatımda dağa bu kadar hızlı tırmanmadım. Ama garip bir şey vardı. Dağda izleyiciler vardı. Yarış mı olacaktı yoksa ?
    Başlangıç çizgisinin olduğu yerde zıt yönlü iki cep var. Eğer yarış olacaksa şuan oradalardır, dağa tırmandığıma göre yarış henüz başlayamaz diyerek daha da bastım.
    Başlangıç çizgisine ulaştım, iki tane araba vardı. Biri her zaman ki gibi kırmızı evo, öbürü ise sarı bir BMW e46 idi.
    Ceplerin etrafından dolanarak Hakan\\\\\\\'ın yanına doğru sürdüm ve el frenini çekip aracı rölanti de bırakarak indim.
    H: Hayırdır, seni hangi rüzgar attı ?
    B: Yarışmak istiyorum.
    Hava güneşli olsa bile serin bir rüzgar esiyordu. Bakışlarım Hakan\\\\\\\'ı ürkütmüştü.
    H: Şimdi olmaz ufaklık, şuan bizim yarışımız var.
    B: iyi o zaman bana arkanızdan gelmekten başka seçenek düşmez.
    Karşıdan Emir diye biri atladı:
    E: Hakan, bu veled kim böyle ?
    H: Bir takım arkadaşım, benim yerime yarışmak istediğini söyledi.
    E: Yani, oyuncu mu değişiyor ?
    B: Sen ne konuşuyon lan değişik ?
    E: Ha ? Diline dikkat et!
    B: Ne yapıcan lan dövücen mi ? Ben yarışıyorum, bende ateş böceklerindenim.
    E: Hakan, aradan çekil.
    Hakan arabasını çekerken ben aracıma bindim ve hizaya geldim. Hakan ise yarışı başlatmamalarını benle konuşmak istediğini söyledi.
    H: Eirene, ne yaparsan yap bu yarışı kaybetme.
    E: Sadede gel, asıl söylemek istediğin bu değil biliyorum.
    H: Fark etmen iyi olmuş. Karşımızda Alman Dedeler grubu var. Bu ismi alma sebepleri ise hepsinin BMW kullanıyor olması. Ve son olarak, bu yarışa kendi isteğinle girdiysen bizim takımımıza da kendi isteğinle katıldın demektir. Aramıza hoş geldin.
    DALGA MI GEÇiYORSUN BENLE PiÇ ?! iKi YARIŞTIK DiYE HEMEN TAKIMINIZA MI ALACAKSIN ?
    Hakan yarış çizgisine geldi ve saymaya başladı.
    5... 4... 3... 2... 1...
    ( https://youtu.be/rHED0s4vHDQ )
    Araçların burnout sesi ve dumanları ile yarış başladı. BMW\\\'den hayvan gibi N/A ship (çevirmen notu : atmosferik yani turbosuz) sıralı motor sesi geliyordu. Bu şey bir canavar mıydı ? Yenilecek miydim yoksa ? Her zaman ki gibi düzlükte ölümüne bastık. Ama BMW\\\'nin sesi bir artıyor bir de azalıyordu. Yoksa bana karşı bir yarış simülasyonu falan mı deniyordu ?
    Karşımdaki adam hiç kuşkusuz bir profesyoneldi. Dibime kadar gelip ayağını gazdan çekiyordu. Üstümde bayağı büyük bir baskı oluştu. Korkuyor, boncuk boncuk ter döküyordum. ilk virajın gelmesi ile benim öne geçmem bir oldu. Artık belirsizlik yerine benim liderliğimde ilerliyordu yarış.
    ikinci viraja kadar aynı taktiği uyguladıktan sonra viraj çıkışı gaza son sürat basıp 3. virajın girişinde beni içten dışa alarak geçti. Sorun yok, hala geçme fırsatım var. Önümde olduğu için gözlem yapma ve açık bulma şansım daha da arttı. Şimdi sıra bendeydi. Ama atağa çıkmak için çok erkendi. Arabamın son hali 350 HP (çevirmen notu: horse power, at gücü, beygir.) olmasına yani düşmesine rağmen hâlâ ataktı. Yoksa bu HP farkı torka mı itildi ?
    Bir süre daha önümde Emir ile yarıştım, 4\\\'lü viraja 5 viraj vardı. Ama beni rahatsız eden bir şey vardı ve bunu yeni fark ettim. BMW\\\'nin egzoz borusundan ateş çıkıyordu. Ateş ediyor huur evladı. Her virajda DE-50 ile 3 el ateş ediyormuş gibi hissediyordum. Bu da yeni moda egzoz falan herhalde ?
    Sıradaki virajda atağa kalkamaz isem bu yarışın sonu belliydi. Kaybedecektim. Tork olarak ondan iyi olduğum aşikar idi ama şöyle bir sıkıntı vardı. Viraj alırken N/A ship olduğu için hem viraj çıkışı hemde virajı alırken yani uzun vadede benden iyiydi. Tanrıya şükür ki lastikleri tutuşunu kaybetmişti. Yaklaşık 4lü viraja kadar dip dibe yarıştık, eğer bu kadar dibine gelmesem 4lü viraj çıkışı yakalayamazdım.
    4\'lü virajdan sonra bir süre düzlük olduğu için pek bir şey yapamadım amm daha sonra \"S\" virajında -s şeklinde olduğu için- dıştan atağa kalkıp içe geçtikten sonra su yoluna girip hızlanarak yarışı son düzlükte bitirdim.
    ( https://youtu.be/KoFSQeOAYz4 )
    Eve doğru yola koyuldum. Dağ çıkışında otoban ile şehiri birbirine bağlayan ışıklara varmadan bir ışık daha vardı ve kırmızı yanıyordu. Arkamdan kırmızı bir Evo yaklaştığını fark ettim. Yanıma geldi ve bana "aç camı iki dk bir şey konuşçaz" işareti yaptı.
    H: Kenara çekip dörtlü yaksana iki dakika.
    Dediklerini yaptım ve sohbet başladı:
    H: Takımımızda yeni üyeler görmek çok güzel.
    B: Ha ?
    Elindeki telefondan bir web site gösterdi. Bu site sokak yarışları ile alakalıydı ve benim de orada resmim vardı. Manşeti ise "Ateş böceklerinin yeni üyesi" idi.
    H: Şimdi, stickeri nereye yapıştırmamı istersin ?
    (To be continued) ...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      devam etme amk
      ···
   tümünü göster