/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -1
    ...

    4- Türkiyedeki taraftar futbolda da aynı baskette de ha başka ülkelere bakalım diyorsan git bi almanyada ya da ingilterede maç izle anlatmama gerek kalmaz. Ayrıca futboldaki seyirci fazlalığı heyecanı doruk noktaya ulaştırır. dolu dolu 50bin kişilik bir tribündeki atmosferi basketbol tribününde bulamazsın.

    5- Futbola tüm dünyada Basketbola sadece amerikada bakarsan tabiki bi kültürü var dersin. Senin baktığın basketbolun kültürü değil ki futbolla neyini karşılaştırıcaz. Futbol da hollanda da bir kültürdür mesela.

    6- Sakatlanma olayında nerden bu kanıya vardın anlamadım. koca sezonda Galatasaray takımında 1 oyuncu bir iki ay, 1-2 oyuncu ise bir iki maç sahalardan uzak kaldı hiç sakatlanma yaşanmasın diyorsan spora aykırı gelmiş olursun. Gerginlikler ise tamamen heyecanın ve atmosferin basketbola göre çok daha zirvede olmasından kaynaklı, insan bedeninin o adrenaline dayanamadığı oluyor(onaylamasam da).
    ···
    1. 1.
      0
      oha incide bir başlığa cevap olarak bu kadar uzun entry girildiğini ilk defa gördüm hem de siyaset dışı bir konuda şuku
      ···
    2. 2.
      0
      Basketbolda sahaya girip oyuncuların yaptığı işe saygı duymadan etrafa küfürler saçan aptallar yok denecek kadae azdır
      ···
    3. 3.
      0
      iki takımda kazanmaya çıkmaz tanking diye bişey var
      ···
    4. 4.
      0
      Sakatlanma olayında atmosferin basketboldan daha yüksekte olduğunu söylemişsin 2016 finalinin 7 maçlık derisini izlemeni öneririm
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster