/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13 -2
    Evet sevgili inci halkı! Beni daha önceki solo çalışmam olan Ada oyunundan bilenleriniz olabilir. (bkz: oyun yapıyorum v3) Yaklaşık 1 haftadır sözlükten ve reelden arkadaşlarla birlikte bir oyun geliştirmekteyiz. Oyunun konusu, detayları vb. hepsini daha sonra açıklayacağım. Şimdilik sadece neler yaptığımızı görün istedim.
    Bir de unutmadan, bu işin sonunda çok büyük destekçilerimiz olabilir. O yüzden en kısa sürede bir demo çıkarmamız gerekiyor. Elimizi çabuk tutuyoruz. siz de bize yardımcı olmak isterseniz pm atabilirsiniz)



    BAKKAL



    Önceki oyun çalışmamda hep hazır model kullanıyordum. Fakat bu oyunda modelleri sözlükteki arkadaşımız yapıyor. Boş bir zemine koydum bakkalı yani etrafı zemini böyle olmayacak. Sadece bakkalı değerlendirin : )





    KIRAATHANE



    Bize ait model. Yine boş bir zemine koydum.





    ÇARŞI



    Daha fazla esnaf dükkanı eklenecek. Boyutu büyütülecek. Ve insanlar eklenecek. v1 modeli bu : )





    ORMANLIK ALAN



    Oyunun bazı yerleri küçük bir ilçede geçiyor. Köy tarzı bir yer. Çarşının hemen ilerisindeki ormanlık alan. (SS BANA AiT DEĞiL)





    ORMANLIK ALAN 2



    Yine aynı şekilde ss bana ait değil.




    Evet panpalarım cidden desteğinize ihtiyacımız var. Maddi olarak değil, manevi olarak. Veya bizimle çalışarak bize destek olabiliirsiniz. Çünkü dediğim gibi bu işin sonunda çok büyük destekçilerimiz olabilir. Bu şirketleri ileride iş kesinleşince açıklayacağım inşallah *
    Ee, ne düşünüyorsunuz?
    ···
   tümünü göster