/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    Dostum açıkçası başkan adayları içerisinde bu vatanın bekâsını düşünen , vatan millet sakarya diyebilen bi aday yok.Üzülerek söylüyorum ki bunlardan biri başkan olucak.Ne ince ne dexer ne perinçek ne akşenerin gerçek milliyetçi olduguna inanmıyorum. Selahattin zaten orosbu çocugu. Keşke doğru dürüst milliyetçi Türkçü halkçı bir adayımız olsaydı. Bunlardan hicbiri bu tanıma uygun degil.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Ya gibtimin salağı neden devletin bekasını düşünmesinler
      ···
      1. 1.
        +3
        Politikacılar genelde kendi çıkarlarını devletin bekasından daha çok gözetir çünkü.

        Aslında ülkede devletini düşünen çok insan var, ancak bunun yanında bir ülkeyi yönetmek için gerekli nitelikte olanlar Türk siyasetinde pek görülmüyor.

        Mevcut adayların içinde bu iki özelliğe de sahip olan yok demek istiyor herhalde panpam.
        ···
      2. 2.
        +1
        Saol dostum açıklama için.Bu gerizakalıya cevap vermek benim için çok zor olurdu , anlama kapasitesi bir hayli düşük. kendini küfür ile ifade edebilen bir insandan çok birşey beklenmez. Dediğin gibi bütün politikacıları bu çembere alamayız ama çoğu bu durumda malesef.
        ···
      3. 3.
        0
        Senin olmayn beynini gibeyim geleceği gör hepsinin suratinda ülkenin basina gelsemde birazda ben çalsam düşüncesi var
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      Ne bu turkculuk sevdasi bi turkcu lider gelsinde kurt anani gibsinler
      ···
      1. 1.
        0
        Sende bu Türkçülük karşıtlığı nedir peki dostum. Kürtlerle alakası yok ben kültürel milliyetçiyim aynı zamanda Türkiyede yaşayıp Türklüğü içine sindiren Ben Türküm Diyen Herkes Türktür.Ama bu suriyeliler , bu şerefsizler ülkeye verdikleri zarar yetmezmiş gibi turizmi de çökertiyolar doğal olarak da ekonomik anlamda kötüye gidiyoruz. Bunların gönderilmesi şart.
        ···
    3. 3.
      0
      Vatan millet sakso
      ···
    4. 4.
      0
      Hayatınız zaten sex üzerine kurulu amk.bi bak çevrene çocuklar ölüyor insanlar acı çekiyor , kendi soydaşlarımız vatan toprağında dışlanıyor. Hükümet ve muhalefet teröristleri destekleyip bu ülkeyi soyuyor. Hiçbiri umrunda değil , sadece kendinizi düşünen bireylersiniz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster