/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Hakkinda bikac bilgi veresim geldi..

    Gonarch bunlarin anasidir beyler Gonarchin deliginden cikarlar boyle bebeklik halleri cok tatlidir neyse iste, Combine bu gonarchin karnini sokup kendi headcrab uretme makinelerini yapmislar ve ayrica bu canlilarin dnalariyla oynayarak Fast headcrab ve Poison headcrab turlerini kendileri olusturmuslardir.

    Poison headcrablerin sesleri çıngıraklı yılanların sesinden oluşturulmuştur Fast headcrab ise normal headcrab sesinin hizlandirilmis halidir.

    Headcrablerin zombileştirdiği insanlar aslında tam anlamıyla ölmemiştir. Biz ne kadar zombi desek de onlar yaşayan insanlardır, sadece kontrolleri tamamen headcrabin elindedir. Belli belirsiz çıkardıkları sesler tersten dinlenince aslında God, help god help me şeklinde inlemelerdir.

    Bu seslerin aslinda oyunda direk olarak bu şekilde yer alması planlanmistir ama cok fazla rahatsiz edici oldugu dusunulerek oyuna ters hali konulmuştur.

    Not: Bu kadar fazla yazmayi dusunmuyodum lan zipladiklari adamlari ananciya donusturuyor ehehe diyip birakicaktim birden heves geldi, sarjim bitmese 3 satir daha yazardim ama sarj bitiyoorrr belki sonra editlerim
    ···
   tümünü göster