/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +111 -57
    Sağ alttaki net chpli.. sizin siyaset bilginizin ta dıbını çiliğini gibeyim ben.. apolitiğim.. çomarı ayrı dert, milliyetçi geçineni ayrı dert, kemalist geçineni ayrı, apocusu ayrı dert.. hepsi sömürecek bisey bulmuş.. sömür keke sömür kim bilecek

    Edit: Tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Ben bir apolitiğim. iki ay önce muarrem incenin chpdeki görevini bilmiyordunuz, bu adam ne ara ÜSTADINIZ oldu? Ne yaptı da oldu? Klagib muhalif.. kimsenin beğenmediği Kemal Kılıçtaroğluna bile üstünlük sağlayamamış bi insan. Sadece muhalif olması bu adamı üstadınız yapıyosa türkiyenin yarısı sizin üstadınız, bi vizyonunuz yok, sizin üstadınız olmak hiç bir tak değil kusura bakmayın. Eleştirdiğiniz akpden bin kat daha biatçısınız. Ne güzel ayar veriyo yeaaa diyerek seviniyorsunuz. Bu mu siyaset anlayışınız amkmun sosyal medya cücükleri he?

    Edit2: Bu adamın gerçekten katıldığı tv programları izleyip ya da sonradan youtubedan izleyip destek olanlara lafım yok. Ama öyle bi tak bilmeden klavye başından yazarak bu adamı efsane yapacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. YAPTIRMAYACAĞIZ. And olsun.. ne iktidari ne muhalefeti.. okumayan araştırmayan sorgulamayan kim varsa ALAYININ KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ.
    ···
    1. 1.
      +4
      Aynen izleyen anlardı ama nagehanı iyi susturdu
      ···
      1. 1.
        +6 -2
        Izleyen anlardı diye bisey yok aq gürkan hacır lan adam cnnturkte programa çıkıyo.. chpnin en ateşli savunucusudur adam basbas bagiriyo ben chpliyim diye, bu bilinmeyen bisey degil dicem de daha chpliler bilmiyo aq bunlar da ayrı çomar
        ···
    2. 2.
      0
      Gürkan hacır da iyi aldı başını gidiyor. Eskiden halk tvden başka bir yere çıkamayan adam cnntürklere falan çıkıyor
      ···
    3. 3.
      0
      Aynen bu adam güçlü savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi'nin
      ···
    4. 4.
      +1
      Off adam resmen içimi döktü ya
      ···
    5. 5.
      +1
      jahzhdjshha aynen kardeşim helal olsun
      ···
    6. 6.
      0
      Fizik hocasına hocam diyoruz ya, üsrad hoca demek zaten,
      Ağla...
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Fizik hocasına hocam diyoruz üstad hoca demek? Yemin ediyorum nokta kadar beynin var amkmun salağı seninle dalga bile geçmem
        ···
    7. 7.
      0
      Ergene bak aq anarşizmin temsilcisi falan zannediyor kendini laflara pozlara bak hele :D Adami uzun suredir tanimamiza gerek yok 2 ayda bu etkiyi gosterdiyse Üstaddir zaten çakma troll seni.
      ···
      1. 1.
        0
        gibtir döl artığı sen kimsin amk.. anarşizmi git filmlerden ögren sonra gel burda konuş, yok öyle yağma senin gibileri de gibeceğiz.. yaşım 27.. 3 dil bilen bi adamla konuşuyosun kendini geliştir sonra havla ağzını gibmeyim senin uza..
        ···
    8. 8.
      0
      gibtir git uzay gemisi yapıyoz ismi Abdülhamit olacak deyince inananlara savaş aç (bak ben isim vermiyorum sen kim olduklarını anlarsın)
      ···
    9. 9.
      0
      Ben ismini veririm moruk merak etme, yazarım şimdi altta.. bak işte bundan bahsediyorum.. ulan nerde gördün sen akpnin uzay gemisi yapıp adını abdülhamit koycaz dediğini, hangi yetkili söylemiş, şimdi sen orda öyle oturup böyle zütünden sallıcaksın biz de burda yicez öyle mi amk? sen şunun linkini bi ver, bi kanıtla bakiyim şu dediğini.. ama yok abi işiniz gücünüz yalan dolan.. kimi gibiyosunuz amk anlamıyorum ki.. ulan sizin gibi kalitesiz herifler yüzünden amkmun akpsine sempati duyur olduk, yeter amk yeter, gördüğüm açık ara en vizyonsun muhalefetsiniz, iktidar sizin neyinize olum.. eleştiriyosunuz sizden daha ağır ben eleştiriyorum, akpden zerre farkınız yok zerre..
      ···
    10. 10.
      0
      Üstadın anldıbını araştır orozbu cocu
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster