/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +211 -5
    çünkü domuz eti
    ···
    1. 1.
      +19 -10
      Anasını avradını gibtiğimin embesilleri alın yeyin ozaman domuzu. Domuz hem leş yer hemde çeşitli pislikler yer. islamda leş yiyen pis bir hayvanın eti yenemez. Bu sebeple islamda yasaktır. Ayrıca bünyesinde bakteriel toksitle insan bedenindeki bazı hormonların üretilmesini engelleyen maddeler vardır. Karınızı kızınızı oğlunuzu gözünüzün önünde gibseler buna sinirlenip gebertmek yerine dur napıyorsun sen der yapma lan dersiniz ayırırsınız bitek. Kıskançlık ve sahiplenme duygusunu köreltir. Aşk ve sevgi beslemeyi tadsız tuzsuz yapar. Bunlar bilimsel olarak araştırılmış ve tespit edilmiş gerçeklerdir. Domuz eti yiyerek hayatınızı yavan hale getirebilirsiniz ve çoğu gevur bunu bildiği için domuz etinden kaçınır ve geyik kuzu inek deve gibi hayvanların etini yer.
      ···
      1. 1.
        +1
        bişii diyimmm mi marketler kasaplarda satılsa kimsenin gibinde olmaz haram helal ülkemizde bulunmadığı için bu kadar uzağız domuza.

        (bkz: alkol) de haram ama olmaza devlet batar amık.
        ···
    2. 2.
      0
      insan vücudu için zararlı olan her şey haram sayılır haram sayılır derken içlerinde mekruh olanlar da vardır sigara mekruhtur domuz haramdır
      ···
    3. 3.
      0
      Yeviş getirmediğinden ötürü.
      ···
    4. 4.
      0
      Yeviş değil geviş
      ···
    5. 5.
      +1
      @2 helal et
      Ben açıklayayım sana yavrum, domuzun midesi ve bağırsaklarında zararlı bakteri, virüs gibi canlıları iyi sindirebilecek kapasitede değildir. O yüzden sindirilen besinler sağlıksız bir şekilde vücuda yayıldığı için domuz eti sağlıksızdır, yenilmemesi gerekir.
      ···
      1. 1.
        0
        ya yarram ne yalan konuştun ha zararlıymış
        ···
    6. 6.
      0
      Ahahahaha pp ye bak aq koptum 😂😂
      ···
    7. 7.
      0
      Yahudiler de domuz eti yemez.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster